Luova lava lapsille-kerhot

Musiikkia, tanssia, teatteria – lasten omaa luovuutta!

Luova lava lapsille – kerhoissa luovaa toimintaa saa kokeilla turvallisessa ympäristössä ja innostavassa ohjauksessa. Aiempaa kokemusta ei esittävistä taiteista ei tarvitse olla. Kerhojen ohjelmassa on musiikin, tanssin tai teatterin työpajoja. Toiminta tähtää esityksen valmistamiseen.

LUOVA LAVA KERHOJA järjestetään lukukaudella 2016-2017 Kuohulla, Palokassa, Keljonkankaalla ja Jyväskylän keskustassa.

Kuohun teatteri- ja ilmaisutaitopainotteinen kerho on alkanut tiistaina 6.9.2016 Kuohun kylätalolla (Suvitie 7). Kerho alkaa 17.00 ja päättyy 18.15. Mukaan mahtuu vielä!


Palokan pelimannikerhot
ovat alkaneet keskiviikkona 7.9.2016 Palokan Pelimannitalolla ja paikkoja voi tiedustella suoraan ohjaaja Ella Kiviniemeltä osoitteessa pelimannikerhot@gmail.com tai puhelimitse 0505333890. Ryhmiä on useampia aloittelijoista edistyneisiin soittajiin.


Keljonkankaan koulun teatterikerho alkaa torstaina 29.9.2016 klo 17.30. Kerho kokoontuu koulun uudella puolella luokassa 1A. Ohjaajana toimivat Tinja Kuvaja ja Jasmin Kovanen. Ilmoittautumiset kerhoon otetaan vastaan alla olevasta linkistä avautuvan sähköisen lomakkeen kautta.

Ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella: Ilmoittaudu kerhoon

  • Luova lava - kerhoihin voivat osallistua alakoululaiset.
  • Kerhoja käynnistetään kiinnostuksen mukaan myös muihin paikkoihin. Ota yhteyttä jklseudunns@gmail.com .

Kerhoon osallistuminen:
• Ota kerhoon mukaan sisätossut ja liikkumiseen sopivat vaatteet
• Myös ulkoilu on mahdollista kerhoillan aikana, joten toivomme että lapset ovat varautuneet sekä sisä- että ulkotoimintaan

Kuohun ja Keljonkankaan kerhojen lukukausimaksu 50 €. Palokan pelimannikerhojen lukukausimaksu on 30 € ja sisaralennus 10 €.


Alla olevasta linkistä klikkaamalla pääset katsomaan kesän 2016 Luova lava - lapsille päiväleirien kuvagalleriaa.

http://nuorisoseurat.kuvat.fi/kuvat/aluetoimistot/...

Iloista toimintakautta kaikille Luova lava - kerholaisille toivottaa koko Luova lava - tiimi!

luovalavabanneri.png


Juttu Luova lava lapsille-leireistä Surkkarissa 27.5.2016!

http://www.surkkari.fi/jutut/luovuus-kuuluu-kaikil...Tapiolan Luova Lava-leiriläisten videotervehdys muille Suomen Luova Lava-leireille


https://drive.google.com/open?id=0B1fRCG-6qIMALWJmT0VVZWttR0E

Laulu kuultiin Hetki Taitelijana-esityksen ensimmäisessä kohtauksessa, jossa vietetään Talitinttien kuninkaan Fredrik Kultatintin syntymäpäiviä. Laulu on lasten sanoittama ja ohjaajien kanssa yhdessä sävelletty.

Näytelmä esitettiin heinäkuussa 2016 Jyväskylän Kesässä kahdessa eri paikassa Mäki-Matin perhepuistossa 14.7. ja Palokan Pelimannitalolla 15.7.

Kiitos mukana olleille näyttelijöille, ohjaajille sekä koti- ja tukijoukoille. Yleisöä esitksiin saapui paikalle noin 210 henkilöä.