Ilmoittautuminen syksyn harrastusryhmiin on auki ja kaikkea kivaa on taas tarjolla niin pienille kuin isoille! Uusina harrastusryhminä allekouluikäisille on maanantaina järjestettävä monitaiteellinen muskari, alakouluikäisille tiistaisin pidettävät Taiteilukerhot ja yläkouluikäisille  tarjottava kokkikerho torstaisin. Suurin osa ryhmistä kokoontuu Keljonkankaalla, Keljon Tapiolassa. Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu Nuorisoseurojen Puodissa. Voit myös klikata kerhon kohtaa tässä artikkelissa, niin pääset kerhon ilmoittautumisen sivulle. Tervetuloa harrastamaan hyvään seuraan. <3

Muskarit alle kouluikäisille

Maanantaisin muskariopena Satu:

Torstaisin muskariopena Satu:

Perjantaisin muskariopena Helinä:


Luova lava-kerhot ja kokkikerhot alakoululaisille

Luova lava Teatris ja Leffa kerhoja ohjaa Inka, Taiteilukerhoja Mari, Kokkikerhoja Oliver ja Luova lava Uke kerhoa Satu

Maanantaisin

Tiistaisin

Torstaisin

 

Kokkikerho yläkoululaisille Torstaisin kello 16.30-18.00

 

Musiikkiryhmät aikuisille