Tapaamme jälleen Superbingon merkeissä keskiviikkoisin 6.9.2017 alkaen klo 18.00. Väliajalla kahvitarjoilu! Tervetuloa!

Tule sinäkin mukaan bingotyöryhmäämme :)
Keljon Tapiolan keskiviikko-bingo tarvitsee pikaisesti uusia vapaaehtoisia työntekijöitä! Opetamme sinut bingoemännän/isännän, pelintarkastajan, pelilippujen myyjän sekä kahvionhoitajan tehtäviin.

Lisätietoa Nuorisoseuran toimistolta puh. 040 765 5006 sähköposti jklseudunns@gmail.com

NÄIN PELATAAN BINGOA KELJON TAPIOLASSA

Aluksi pelataan kolme kierrosta normaalibingoa jonka jälkeen pidämme 10–15 min kahvitauon. Tauon jälkeen pelataan yksi kierros Superbingoa ja sen jälkeen jatketaan normaalibingoa vielä kolme kierrosta.

NORMAALIBINGON RIVIVOITOT

Hajabingo, viisi osumaa ruudukkoon = Sokeria tai makeisia.

1 rivi vaakaan = kahvipaketti

2 riviä vaakaan = 10 € lahjakortti

3 riviä vaakaan = 20 € lahjakortti

Pitkäbingo, kupongin ylin ja alin rivi yhdessä = Kahvipaketti.

SUPERBINGO KIERROKSEN RIVIVOITOT

1 rivi vaakaan = 10 € lahjakortti

2 riviä vaakaan = 20 € lahjakortt

3 riviä vaakaan/1 ruudukko täysi = päävoitto määräytyy pelaajamäärän mukaan seuraavasti

pelaajia – 29 = päävoitto 50 € lahjakortti (S-ryhmä)
pelaajia 30 – 49 = päävoitto 100 € lahjakortti
pelaajia 50 – 79 = päävoitto 150 € lahjakortti
pelaajia 80 – 99 = päävoitto 200 € lahjakortti
pelaajia 100 – = päävoitto 500 € lahjakortti

Superbingon päävoiton osuessa useammalle pelaajalle, voitto joko jaetaan tai arvotaan näiden kesken. Jos suoritetaan arvonta, niin voittaja saa päävoiton ja muut 2 kahvi-pakettia. Muissa pienemmissä voittoluokissa kaikki bingon saaneet saavat kyseisen palkinnon. Pelaajaksi lasketaan henkilö jolla on oma pelivihko!

Extraa!

* Hajabingossa viidellä (5) pallolla saatu bingo tuplaa voiton!
* Jos numerolla yksi (1) tulee bingo, niin voittajat saavat lisäpalkinnoksi kahvipaketin.

Bingosali sijaitsee Keljon Tapiolassa n.5 km etelään Jyväskylän keskustasta Keljonkankaantie 10, 40530 Jyväskyl. Linja-autot: 14, 16 ja 21

Tapiolassa on hyvät ja maksuttomat pysäköintitilat

Katso sijainti kartalta

Keljon Tapiolan bingon kaikkien aikojen ensimmäinen arvottu numero oli 89. KSML 8.9.2011Keskisuomalainen teki bingon ensi-illasta jutun :)