JYVÄSKYLÄN SEUDUN NUORISOSEURA VALITTIIN VUODEN 2017 NUORISOSEURAKSI

Jyväskylän seudun Nuorisoseura on kasvattanut toimintaa ja luonut yhteisyötä
muiden nuorisoseurojen sekä kulttuuritoimijoiden välille. Nuorisoseuran
toiminta on saanut näkyvyyttä ja tunnettavuutta toiminta-aluellaan.

Vapaaehtoistoimijat järjestävät toimintaa ja puitteet eri-ikäisille harrastajille ja muille Nuorisoseuran toimintaan osallistuville sekä talon käyttäjille.
Yhdistys on mahdollistanut osallistavan toiminta-alustan niin lapsille
kuin aikuisille, tukenut uusien toimintojen syntymistä ja olemassa
olevien toimintojen kehittymistä.

Jyväskylän seudun Nuorisoseura toimii myös lasten ja nuorten ohjaajille
työpaikkana, opiskelijoille työssäoppimispaikkana sekä monien
kiinteistö-, keittiö- ja ohjausalan työntekijöiden työpaikkana.

JYVÄSKYLÄN SEUDUN NUORISOSEURA SAI VUODEN 2011 NUORISOSEURA-TUNNUSTUKSEN

Vuoden Nuorisoseura 2011 Keski-Suomessa - tunnustus oli hieno osoitus siitä, että toiminta on vahvistunut ja se myös näkyy. Perusteet valinnalle tiivistävät Keljon Nuorisoseuran varsinaisen toiminnan erityisen hyvin:

Vuoden Nuorisoseuran vireä toiminta on vahvistunut hitaasti ja varmasti. Nyt Jyväskylän seudun Nuorisoseura tarjoaa kaiken ikäisille toimijoille yhteisen paikan kokoontua liikkumaan, harrastamaan sekä viihtymään. Keljon Nuorisoseura järjestää monialaista kerho- ja harrastustoimintaa sekä tarjoaa harrastustiloja alueen yhdistyksille ja toimijoille. Lisäksi Nuorisoseura toteuttaa iltapäivätoimintaa Keljon koululla. Seurantalosta ollaan ylpeitä kehittämällä sitä viihtyisämmäksi ja käyttäjäystävällisemmäksi, nykyajan tarpeita vastaaviksi. Keljon Nuorisoseuran yhteisöllinen toiminta tuottaa iloa ja hyötyä suurelle harrastejoukolle ja yhdessä tekemisen riemua talkoolaisille ja muille mukana oleville.

KERHOTOIMINNAN OHJAAJAT

Kerhojen ohjaajina toimivat ohjauksesta, lasten ja nuorten toiminnasta sekä eri harrastusaloista kiinnostuneet henkilöt. Ohjaajien taustat vaihtelevat nuoriso- ja vapaajan ohjaajista ja sosiaalialan työntekijöistä taide- ja kasvatusalan ammattilaisiin. Ohjaajina toimii tällä hetkellä mm. musiikkipedagogeja, tanssinopettajia, teatteriohjaajia ja käsikirjoittajia, teatteriaktiiveja sekä muita eri alojen opiskelijoita.

Uudet ohjaajat pääsevät KNOPPI-kerhonohjaajakoulutukseen (kesto 42 tuntia) josta saa hyvät perustiedot ohjaajana toimimiseen sekä paljon toimintaideoita kerhoihin http://www.nuorisoseurat.fi/knoppi-0 Seura kannustaa ja tukee ohjaajiaan osallistumaan myös muihin koulutuksiin.

TERVETULOA HARRASTAMAAN!

Uudet ideat ja kerhot ovat tervetulleita toimintaan. Ajatuksia ja esityksiä eri toiminnoista otetaan vastaan jatkuvasti jklseudunns@gmail.com kautta.