Luova lava lapsille

Luova lava lapsille-ryhmät tarjoavat lapsille matalan kynnyksen taidetoimintaa turvallisessa ympäristössä ja innostavassa ammattitaitoisessa ohjauksessa. Aiempaa kokemusta ei esittävistä taiteista osallistujilla ei tarvitse olla. Ohjelmassa on musiikin, tanssin tai teatterin työpajoja. Toiminta tähtää esityksen valmistamiseen yhdessä lasten kanssa suunnitellen. Luova lava- toimintaa järjestetään myös koulujen iltapäiväkerhotoimintana.

Tanssiesitys

Luova lava lapsille -toiminta

Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi on myöntänyt Jyväskylän Luova lava -toiminnalle Nuori toimija -tunnustuksen. Tunnustus on tarkoitettu kiitokseksi ja kannustukseksi aktiivisille nuorille sekä omalla toiminnallaan nuorten asemaa ja heidän hyvinvointiaan edistäneille aikuisille.

Luova lava -toiminta on valtakunnallista lasten ja nuorten leiri- sekä kerhotoimintaa. Kesäisin leirejä järjestettiin koko maassa 51 kappaletta 17 paikkakunnalla. Leireille osallistui 728 leiriläistä ja 112 ohjaajaa.

Luova lava on noussut nopeassa ajassa merkittäväksi matalan kynnyksen toiminnaksi, joka mahdollistaa lapsille ja nuorille laadukkaan harrastuksen ja työllistää koulutettuja ohjaajia.

Toiminta sai alkunsa kesällä 2013 Jyväskylässä. Anna Huotari ja Annika Tammela olivat aloitteellisia nuoria teatterin ja musiikin ohjaajia, joiden ideana oli kehittää Luova lava-toimintaa nuorille kesätyöpaikaksi ja lapsille suunnatun kulttuuritoiminnan järjestämiseksi. Yhdessä Nuorisoseurojen Keski-Suomen toimiston kanssa koottiin nuorten ohjaajien tiimi, joka alkoi kehittämään Luova lava lapsille päiväleiri- ja harrastustoimintaa.

Vuodelle 2015 lasten monitaideleirejä alettiin järjestämään sekä nuorisoseurojen aluetoimistojen ja keskusseurojen että paikallisseurojen toimesta eri puolelle Suomea.

Suomen Nuorisoseurat onnittelee ja kiittää kaikkia Luova lava-toiminnassa mukana olevia tahoja; paikallisseurojen aktiiveja, ohjaajia, lasten ja nuorten vanhempia, hymysuisia leiriläisiä, mahtavia työntekijöitä ja laajaa yhteistyöverkostoa.

Linkki Allianssin sivuille www.alli.fi

Ilmoittautuminen

Harrastusryhmiin ja Luova lava-kerhoihin ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella: Ilmoittaudu kerhoon. Kerhoja käynnistetään kiinnostuksen mukaan. Ota yhteyttä seuran toimistoon.

Luova lava-kerhoon osallistuminen

• Ota kerhoon mukaan sisätossut ja liikkumiseen sopivat vaatteet.
  • Myös ulkoilu on mahdollista kerhoillan aikana, joten toivomme että lapset ovat varautuneet sekä sisä- että ulkotoimintaan.

Vetäjät

Luova lava-tanssiryhmässä tehdään ja opetellaan erilaisia tansseja ja esityksiä yhdessä, ohjaajana tanssinopettaja (AMK) Paula Kettu.

Luova lava-teatterikerhon ohjaajana toimivat Tinja Kuvaja ja Inka Somerla sekä muut Luova lava-toiminnan ohjaajatiimiläiset.

Kuvagalleria

Katso lisääkuvia aluetoimistojen kuvapankista.

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.