Jyväskylän Seudun Nuorisoseura

Tältä sivultä löytyvät tiedot jäseneduista ja muista mahdollisuuksista tukea seuran toimintaa. Nuorisoseuran hallitus ja yhteistyökumppanit on löytyvät myös tältä sivulta. Yhteydenottolomakkeella voit lähettää viestin seuralle. Yleiset yhteystiedot löydät jokaisen sivun alareunasta.

Jyväskylän seudun nuorisoseura ry logo

Jäseneksi

Nuorisoseurassa on harrastusmahdollisuuksia kaiken ikäisille. Meillä harrastetaan mm. tanssia, muskaria, kahvakuulaa ja esittäviä taiteita. Meillä kokoonnutaan musisoiden, näytellen ja askarrellen aina hyvässä seurassa. Lisäksi meillä pääsee bingoilemaan ja osallistumaaan moneen muuhunkin toimintaan. Nuorisoseurantalo Tapiolaa voi myös vuokrata viikonloppuisin erilaisiin tilaisuuksiin. Seuran toiminta on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta.

Jäsenenä saat

• liittymislahjan
  • alennusta mm. avoimesta harrastustoiminnasta (kahvakuulatreenit, avoimet muskarit)
  • alennusta Nuorisoseurantalo Tapiolan vuokrasta omiin tilaisuuksiin
  • tapahtumakohtaisia alennuksia
  • alennusta Nuorisoseura-koruista
  • vaikuttaa yhdistyksen toimintaan yleisissä kokouksissa (syys- ja kevätkokous)
  • asettua ehdolle yhdistyksen hallitukseen syyskokouksessa

Lisäksi sinulle kuuluu myös Suomen Nuorisoseurojen jäsenedut, kuten neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Nuorisoseuralehti. Voit tutustua muihin jäsenetuihin täällä Nuorisoseurojen sivuilla

Maksamalla jäsenmaksun olet mukana nuorisoseuran toiminnassa ja tuet samalla yhteistä tulevaisuutta! Toimintaa voi tukea jäsenmaksun ja osallistumismaksujen lisäksi osallistumalla tapahtumiin ja talkoisiin.

Jäsenmaksut

• Aikuinen 30 € / vuosi
  • Alle 16-vuotias 15 € / vuosi
  • Perhejäsenmaksu 50 € / vuosi (kaksi tai useampia jäseniä samasta perheestä)

Harrastuskummiksi

Jokainen on arvokas! Harrastuskummina mahdollistat taloudellisella tuella lapsen tai nuoren osallistumisen Nuorisoseuran harrastustoimintaan taustasta ja tilanteesta riippumatta. Harrastuskummina voi toimia henkilö, yhdistys tai muu taho.

Voit tukea toimintaamme haluamallasi summalla. Esimerkkejä tukisummista:

• 40 € kattaa 10 kerran passin avoimiin muskariryhmiin
  • 50 € kattaa alakouluikäisen kerhomaksun lukukaudeksi
  • 65 € kattaa alle kouluikäisen musiikkiharrastuksen lukukaudeksi
  • 90 € kattaa alakouluikäisen kesäleirin osallistumismaksun

Perhe voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella kummia tukemaan harrastusta Nuorisoseurassa. Yhdistys toimii välittäjänä. Mikäli kummia hakevia perheitä ei ole yhtä montaa kuin kummeja, kummin tuki sijoitetaan kattamaan harrastustoiminnan muita kuluja.

Seuran hallitus

Susanna Lampinen