Tapiola – vuokraa tila Jyväskylästä

Tapiolaa vuokrataan mm. perhejuhliin, kokouksiin ja muihin tilaisuuksiin. Talo sijaitsee Keljossa lyhyen ajomatkan päässä Jyväskylän keskustasta. Varauskalenterista voit tarkistaa varaustilanteen tietylle ajankohdalle. Varataksesi ota yhteyttä ensisijaisesti sähköpostitse tai lomakkeella.

Vuokraa Tapiolan juhlatila

Tapiolan tilat

Kun haluat vuokrata Tapiolan, kerro viestissäsi haluamasi varauksen ajankohta sekä tilaisuudessa tarvitsemasi varusteet (tarvitsetko kahvi- tai ruoka-astiaston, tarjoiluastiat yms.). Tarkistamme varaustilanteen ja annamme palautteen mahdollisimman pian.

Tiloja voi tulla katsomaan sovittuna ajankohtana. Kiinteistönhoitaja esittelee talon tilat ja vuokraukseen muut liittyvät asiat sekä antaa vuokraajalle avaimen tilavuokran maksukuittia vastaan. Kiinteistönhoitaja on paikalla arkisin klo 9-15. Mikäli et tavoita kiinteistönhoitajaa jätä soittopyyntö vastaajaan tai laita sähköpostia, niin teihin otetaan yhteyttä!

Tapiolassa on tuolit ja pöydät 170 henkilölle, suurin sallittu henkilömäärä on 220 henkilöä. Pihassa on iso parkkipaikka autoille.

• Eteinen 30 m²
  • Naulakkotilat
  • WC-tilat naisille ja miehille
  • Kahvio ja keittiö 40 m²
  • Juhlasali, 150 m², mahtuu noin 150 henkilöä
  • Avonäyttämö, 10 m²

Tapiola on ESTEETÖN!

• Inva wc
  • Sisääntuloramppi
  • Invaparkit talon edessä, tilava maksuton parkkipaikka

Vuokrahinnat

• Viikonloppu 650 € (alkaa kello 17.00 perjantaina, päättyy kello 12.00 sunnuntaina)
  • 1 vuorokausi, pyhäpäivät 350 € (ei koske viikonloppuja, vuokra-aika päättyy seuraavana päivänä klo 10)
  • Tuntivuokraus 30 €/ max 6h (arkisin)
  • Huutokauppa / näyttelyt 350 €
  • Videotykki+ äänentoistolaitteet 30 €
  • Varausmaksu 300 € (laskutetaan varauksen yhteydessä)
  • Ruoka-astiasto (kaikki) 250 €
  • Kahviastiasto 25 €
  • Viinilasit 25 €
  • Shamppanjalasit 25 €
  • Pöytäliinat 120 €
  • Ruoka-astiaston vuokraus Tapiolan ulkopuolelle 150 €
  • Kahviastiaston vuokraus Tapiolan ulkopuolelle  150 €
  • Siivous ostettavissa seuralta (vuokralainen laittaa kalusteet paikoilleen) 35 €/h

Muut vuokrausehdot

Vuokrasta maksetaan varausmaksua 300 €. Varausmaksua ei palauteta, mikäli vuokraus perutaan.

Vuokra laskutetaan etukäteen ja on oltava maksettuna ennen avainten luovutusta.

Tapiolan vuokraustilanne