Varjorepertuaari -kuoro

Varjorepertuaari on keväällä 2016 perustettu nuorten aikuisten sekakuoro Jyväskylästä. Kuoroa johtaa Ella Kiviniemi ja Kuoron taustaorganisaatio on Jyväskylän seudun
Nuorisoseura ry.

Tule mukaan kuoroon!

Haluatko laulaa monipuolista kuoromusiikkia rennossa porukassa? Olet tervetullut tutustumaan ja laulamaan kuoron harjoituksiin! Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kuorokokemusta, mutta nuotinlukutaidosta on hyötyä. Kuoron ohjelmisto koostuu populaarimusiikista sekä hyväntuulisesta ”varjorepertuaarista”. Pyrimme luomaan kuorolle korkean taiteellisen tason, iloa, luovuutta ja huumoria unohtamatta.

Kuoron harjoitukset pidetään Viitaniemen koululla tiistaisin klo 19 – 20.30, ja kuoron jäsenmaksu on 30 €/ lukukausi.  Tarkista ajantasainen harjoituspaikka Facebookista!