Harrastusviikolla avoimet ovet / kaverikerta – tuu ja testaa!

Ensi viikolla 7.-13.9. vietetään valtakunnallista Harrastusviikkoa, ja sen kunniaksi Keljon Tapiolan kausiryhmissä on avoimet ovet / kaverikerta! Tervetuloa ilman ennakkoilmoittautumista tutustumaan eri harrastuksiin 🙂 Jos kipinä syttyy, niin monissa ryhmissä on vielä tilaakin.

Maanantaina

• 16:00 Perhemuskari 3kk-6v
  • 17:00 Luova lava Uke alakoululaisille
  • 17:00 Kokkikerho alakoululaisille
  • 18:15 Iltamuskari 3kk-6v

Tiistaina

• 17:00 Kokkikerho alakoululaisille

Keskiviikkona

• 15:00 Temppumuskari 1-2v
  • 15:50 Temppumuskari 2-3v

Torstaina

• 15:00 Sisarustemppumuskari
  • 15:50 Temppumuskari 3-4v
  • 16:40 Tanssimuskari 4-6v
  • 17:30 Luova lava Teatris alakoululaisille <– HUOM! Keljonkankaan koululla
  • 17:40 Uke/soittomuskari 4-6v
  • 18:30 Luova lava Poppis alakoululaisille

Vallitsevan tilanteen tähden joudumme turvallisuussyistä pyytämään tutustujilta myös nimen ja puhelinnumeron. Mikäli tutustujia on todella paljon, ohjaaja voi pyytää tutustujia myös seuraamaan sivusta tai esimerkiksi porrastetusti sisään.

Huom! Avoimet ovet / kaverikerta ei koske avoimia ryhmiä, joihin voi kertamaksulla osallistua muutoinkin koska vaan.

Harrastusviikko järjestetään tänä vuonna kolmannen kerran. Sen tavoitteena on esitellä järjestöjen tarjoamaa harrastustoimintaa esimerkiksi kouluissa ja tarjota maistiaisia erilaisista harrastusmahdollisuuksista. Yleensä meillä on ollut osana Harrastusviikkoa avointa toimintaa kouluilla ja tapahtumissa.

Tiedote: Tervetuloa harrastamaan turvallisesti!

Tervetuloa harrastamaan!

Harrastustoiminta jatkuu nuorisoseuroissa syksyn alkaessa. Kiinnitämme toiminnassamme erityistä huomiota turvallisuuteen ja seuraamme myös tiiviisti viranomaisten ohjeita. Turvallisen harrastamisen tueksi tarvitsemme jokaisen yhteistyötä.

• Oireisena jäädään aina kotiin eikä osallistuta toimintaan.
  • Myös lievät sairastumiseen viittaavat oireet ovat syy jäädä kotiin.
  • Ennen ja jälkeen harrastuksen pestään / desinfioidaan aina kädet.
  • Käytä vain omaa juomapulloa!
  • Mahdollisuuksien mukaan vanhemmat jättävät kouluikäiset harrastajat ulos eivätkä tule sisätiloihin.
  • Huolehdi, että ryhmän ohjaajilla on ajantasaiset yhteystiedot.
  • Muista hyvä yskimis- ja käsihygienia sekä turvavälit.
  • Ulkomailta tullessasi noudata viranomaisten karanteeniohjeita.

Tehdään yhdessä turvallinen harrastuskausi meille jokaiselle <3

Syksyn Luova lava-ryhmät: teatteri, poplaulu ja ukulele

Luova lava-harrastusryhmät aloittavat toimintansa syyskuussa. Harrastusryhmät kokoontuvat Keljonkankaalla. Mahdolliset kouluilla kokoontuvat iltapäiväkerhot varmistuvat tuonnempana.

Uutena ryhmänä aloittaa Luova lava Uke, jossa keskitytään ukulelen ja muiden kiinnostavien instrumenttien soittamiseen. Osallistujalla ei tarvitse olla omaa ukulelea eikä aiempaa kokemusta ukulelen soittamisesta. Keskiössä on soittamisen ja musiikin riemu!

Ilmoittaudu Uke-ryhmään tästä.

Ilmoittaudu Teatris-ryhmään tästä.

Ilmoittaudu Poppis-ryhmään tästä.

Tervetuloa mukaan luomaan omaa taidetta!

Ilmoittaudu syksyn harrastusryhmiin!

Syksyn harrastusryhmät alkavat syyskuun ensimmäisellä viikolla, mutta ilmoittautuminen on jo avattu. Harrastuskalenterista löytyy toimintaa niin alle kouluikäisille, alakoululaisille kuin aikuisillekin – tervetuloa harrastamaan hyvään seuraan!

Alle kouluikäisille löytyy erilaisia muskariryhmiä maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Ryhmiä on sekä lukukausimaksulla, jolloin sinulla on taattu paikka tutussa ja kehittävässä harrastustoiminnassa, että kertamaksulla, jolloin voit osallistua silloin kun omiin aikatauluihin sopii.

Alakouluikäisille on tarjolla Luova lava-ryhmiä teatteri- tai musiikkipainotuksella maantaisin ja torstaisin sekä kokkikerhoja maanantaisin ja tiistaisin.

Aikuiselle löytyy harrastusmahdollisuus maanantain ukuleleryhmä Ukusista, tiistain kahvakuulailloista tai Varjorepertuaari-kuorosta.

Luova lava-leirit kesällä 2020

Kesällä päästään taas järjestämään suunnitellusta neljä Luova lava-leiriä!

Viikko 1 – 1.-5.6.

• Keljon Tapiola 1 (Keljonkankaantie 10, 40530 Jyväskylä)
  • Keski-Palokan koulu (Saarijärventie 56, 40270 Jyväskylä)

Viikko 2 – 8.-12.6.

• Keljon Tapiola 2 (Keljonkankaantie 10, 40530 Jyväskylä)
  • Kypärämäen koulu (Erämiehenkatu 12 40630, 40630 Jyväskylä)

Leireille ilmoittautuminen on käynnissä Nuorisoseurojen Puodissa. Lisätietoja leireistä ja suorat linkit ilmoittautumiseen löytyy täältä.

Tule apuohjaamaan Luova lava-leireille

Luova lava-kesäleirejä järjestetään taas Jyväskylän alueella. Tule mukaan porukkaan toteuttamaan yhteensä kahdeksan mahtavaa leiriä ammattitaitoisten huipputyyppien kanssa!

Työtön, ohjausalasta kiinnostunut:

Haemme ohjausalasta kiinnostuneita työnhakijoita tiimimuotoiseen työkokeiluun ajalle 27.4.-19.6.2020. Valmennukseen haetaan ohjausalasta, oman ohjaajuuden kehittämisestä ja työelämätaitojen kehittämisestä kiinnostuneita nuoria aikuisia.

Työkokeilussa valmennetaan ohjaajuuden kehittämiseen ja työelämätaitoihin ryhmässä, minkä jälkeen osallistujat toimivat Luova Lava -leireillä apuohjaajina kesäkuussa 2020. Leirit ovat matalan kynnyksen taiteen harrastamisen päiväleirejä alakouluikäisille. Sekä työkokeilu että leirit sijoittuvat Jyväskylän keskustaan ja taajama-alueille.

Valmennus toteutetaan yhteistyössä Leipää ja kulttuuria –työllistämishankkeen ja Jyväskylän seudun Nuorisoseuran kanssa. Ilmoitus ja hakuohjeet alla:

Luovalava-työkokeilutiimi-2020

15-17-vuotias nuori:

Hae meille apuohjaajaksi #kesäduuniopnpiikkiin -kampanjan kautta: https://www.op.fi/web/op-keski-suomi/nuorten-kesatyokampanja