Toimintaa syyskaudella

Maailma avautuu ja me ollaan siitä niiiiin iloisia! Talolla on syyskuussa alkanut moni tauolla ollut toiminta pitkästä aikaa ja jälleennäkemisen riemu on ollut käsin kosketeltavaa. Halusimme koostaa mitä kaikkea ihania säännöllisiä toimintoja meillä on, jotta voit valita sieltä itsellesi sopivimman 🙂

Tiesitkö, että Nuorisoseuralla on paljon toimintaa muuallakin kuin Keljon Tapiolassa? Avoimiin muskareihin pääsee Mäki-Matin perhepuistossa ja Yrttisuon perhepuistossa. Luova lava Teatris-ryhmät kokoontuvat Keljonkankaan keskutassa Neulaskankaan päiväkodilla. Varjorepertuaari-kuoro kokoontuu Viitaniemen koululla. Kouluilla kokoontuvat kerhot ovat ainoastaan kyseisen koulun oppilaille suunnattuja.

Näiden säännöllisten toimintojen lisäksi talolla saattaa olla yksittäisiäkin tapahtumia. Niistä saat parhaiten tiedon seuraamalla meitä täällä nettisivuilla, Facebookissa tai Instagramissa.

Ilmoittaudu syksyn harrastusryhmiin

Ilmoittautuminen syksyn harrastusryhmiin on auki ja kaikkea kivaa on taas tarjolla niin pienille kuin isoille! Suurin osa ryhmistä kokoontuu Keljonkankaalla, Keljon Tapiolassa. Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu Nuorisoseurojen Puodissa.

Muskarit alle kouluikäisille

Maanantaisin muskariopena Satu:

Torstaisin muskariopena Sanni:

Perjantaisin muskariopena Jenni:

Luova lava-kerhot ja kokkikerhot alakoululaisille

Luova lava-kerhoissa ohjaajina Satu / Sounds ja Inka / Teatris

Kokkikerhoja ohjaa Oliver maanantaisin ja tiistaisin klo 17-18:30. Tiistai täynnä!

Musiikkiryhmät aikuisille

Kesällä leirille – Luova lava-leirit, kokkileirit ja elokuvaleiri

Olemme avanneet nyt ilmoittautumisen meidän huikeille kesäleireille! Tänä kesänä on myös muutamia uusia leirejä tarjolla:

Vk 23, ma-pe 7.-11.6.

Vk 24, ma-pe 14.-18.6.

Vk 25, ma-to 21.-24.6.

Vk 26, ma-pe 28.6.-2.7.

Kutsu kaverikin mukaan ja nähdään leirillä!

Tule harrastuskummiksi

Jokainen lapsi ja nuori on arvokas <3 Harrastuskummina mahdollistat taloudellisella tuella alle 18-vuotiaan osallistumisen Nuorisoseuran harrastustoimintaan taustasta ja tilanteesta riippumatta. Harrastuskummina voi toimia henkilö, yhdistys tai muu taho.

Liity harrastuskummiksi tällä lomakkeella!

Perhe voi hakea kummia tukemaan harrastusta Nuorisoseurassa. Yhdistys toimii välittäjänä. Mikäli kummia hakevia perheitä ei ole yhtä montaa kuin kummeja, kummin tuki sijoitetaan harrastustoiminnan muihin maksuihin, kuten tarvikehankintoihin ja ohjaajien palkkoihin.

Harrastusryhmät alkaa viikolla 4 – vielä mahtuu mukaan!

Kausi-ilmoittautumisella pyörivät ryhmät käynnistyvät suunnitelmien mukaan viikolla 4. Moneen ryhmään mahtuu vielä ilmoittautumaan mukaan, klikkaa itsesi alla olevista linkeistä Puotiin! Tervetuloa mukaan 🙂

Muskariryhmät

Luova lava-ryhmät

Kokkikerhot

Myös seuran Varjorepertuaari-kuoro (käynnistyy aikaisintaan 9.2.) etsii lisää laulajia, katso lisätiedot ja ota yhteyttä varjorepertuaari@gmail.com!