Harrastusviikolla avoimet ovet / kaverikerta – tuu ja testaa!

Ensi viikolla 7.-13.9. vietetään valtakunnallista Harrastusviikkoa, ja sen kunniaksi Keljon Tapiolan kausiryhmissä on avoimet ovet / kaverikerta! Tervetuloa ilman ennakkoilmoittautumista tutustumaan eri harrastuksiin 🙂 Jos kipinä syttyy, niin monissa ryhmissä on vielä tilaakin.

Maanantaina

• 16:00 Perhemuskari 3kk-6v
  • 17:00 Luova lava Uke alakoululaisille
  • 17:00 Kokkikerho alakoululaisille
  • 18:15 Iltamuskari 3kk-6v

Tiistaina

• 17:00 Kokkikerho alakoululaisille

Keskiviikkona

• 15:00 Temppumuskari 1-2v
  • 15:50 Temppumuskari 2-3v

Torstaina

• 15:00 Sisarustemppumuskari
  • 15:50 Temppumuskari 3-4v
  • 16:40 Tanssimuskari 4-6v
  • 17:30 Luova lava Teatris alakoululaisille <– HUOM! Keljonkankaan koululla
  • 17:40 Uke/soittomuskari 4-6v
  • 18:30 Luova lava Poppis alakoululaisille

Vallitsevan tilanteen tähden joudumme turvallisuussyistä pyytämään tutustujilta myös nimen ja puhelinnumeron. Mikäli tutustujia on todella paljon, ohjaaja voi pyytää tutustujia myös seuraamaan sivusta tai esimerkiksi porrastetusti sisään.

Huom! Avoimet ovet / kaverikerta ei koske avoimia ryhmiä, joihin voi kertamaksulla osallistua muutoinkin koska vaan.

Harrastusviikko järjestetään tänä vuonna kolmannen kerran. Sen tavoitteena on esitellä järjestöjen tarjoamaa harrastustoimintaa esimerkiksi kouluissa ja tarjota maistiaisia erilaisista harrastusmahdollisuuksista. Yleensä meillä on ollut osana Harrastusviikkoa avointa toimintaa kouluilla ja tapahtumissa.

Tiedote: Tervetuloa harrastamaan turvallisesti!

Tervetuloa harrastamaan!

Harrastustoiminta jatkuu nuorisoseuroissa syksyn alkaessa. Kiinnitämme toiminnassamme erityistä huomiota turvallisuuteen ja seuraamme myös tiiviisti viranomaisten ohjeita. Turvallisen harrastamisen tueksi tarvitsemme jokaisen yhteistyötä.

• Oireisena jäädään aina kotiin eikä osallistuta toimintaan.
  • Myös lievät sairastumiseen viittaavat oireet ovat syy jäädä kotiin.
  • Ennen ja jälkeen harrastuksen pestään / desinfioidaan aina kädet.
  • Käytä vain omaa juomapulloa!
  • Mahdollisuuksien mukaan vanhemmat jättävät kouluikäiset harrastajat ulos eivätkä tule sisätiloihin.
  • Huolehdi, että ryhmän ohjaajilla on ajantasaiset yhteystiedot.
  • Muista hyvä yskimis- ja käsihygienia sekä turvavälit.
  • Ulkomailta tullessasi noudata viranomaisten karanteeniohjeita.

Tehdään yhdessä turvallinen harrastuskausi meille jokaiselle <3

Syksyn Luova lava-ryhmät: teatteri, poplaulu ja ukulele

Luova lava-harrastusryhmät aloittavat toimintansa syyskuussa. Harrastusryhmät kokoontuvat Keljonkankaalla. Mahdolliset kouluilla kokoontuvat iltapäiväkerhot varmistuvat tuonnempana.

Uutena ryhmänä aloittaa Luova lava Uke, jossa keskitytään ukulelen ja muiden kiinnostavien instrumenttien soittamiseen. Osallistujalla ei tarvitse olla omaa ukulelea eikä aiempaa kokemusta ukulelen soittamisesta. Keskiössä on soittamisen ja musiikin riemu!

Ilmoittaudu Uke-ryhmään tästä.

Ilmoittaudu Teatris-ryhmään tästä.

Ilmoittaudu Poppis-ryhmään tästä.

Tervetuloa mukaan luomaan omaa taidetta!

Ilmoittaudu syksyn harrastusryhmiin!

Syksyn harrastusryhmät alkavat syyskuun ensimmäisellä viikolla, mutta ilmoittautuminen on jo avattu. Harrastuskalenterista löytyy toimintaa niin alle kouluikäisille, alakoululaisille kuin aikuisillekin – tervetuloa harrastamaan hyvään seuraan!

Alle kouluikäisille löytyy erilaisia muskariryhmiä maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Ryhmiä on sekä lukukausimaksulla, jolloin sinulla on taattu paikka tutussa ja kehittävässä harrastustoiminnassa, että kertamaksulla, jolloin voit osallistua silloin kun omiin aikatauluihin sopii.

Alakouluikäisille on tarjolla Luova lava-ryhmiä teatteri- tai musiikkipainotuksella maantaisin ja torstaisin sekä kokkikerhoja maanantaisin ja tiistaisin.

Aikuiselle löytyy harrastusmahdollisuus maanantain ukuleleryhmä Ukusista, tiistain kahvakuulailloista tai Varjorepertuaari-kuorosta.

Ilmoittaudu harrastusryhmien kevätkaudelle

Nuorisoseuran harrastusryhmien kevätkauden ilmoittautuminen on nyt auki. Nettisivujen muokkaaminen ei tällä hetkellä onnistu, joten ryhmien omilla sivuilla voi olla vanhoja tietoja. Ei hätää – tässä artikkelissa kaikki tuoreimmat tiedot!

Muskari- ja musiikkiryhmät

Kaikki syksyn ryhmät jatkavat samaan aikaan myös keväällä, paitsi koululaisten poplauluryhmä ja aikuisten ukuleleryhmä pidentyvät 60 min mittaisiksi. Ryhmiin ilmoittaudutaan  Nuorisoseurojen Puodissa. Ryhmien kausi alkaa joko ma 13.1. tai to 16.1. eli viikolla 3. Opettajana ei toimi Sanni vaan uusi opettaja, musiikkipedagogi (AMK) Jenni Vikman.

Alla olevista linkeistä pääset kunkin ryhmän ilmoittautumiseen suoraan:

Lisäksi avoimet muskariryhmät jatkavat keskiviikkoisin  pyörimistään Mäki-Matin perhepuistossa 15.1. alkaen. Näiden ryhmien opettajana aloittaa musiikkipedagogi (AMK) Helinä Haapala. Ryhmiin ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan voit vain pyörähtää paikalle ja maksaa 3€/lapsi käteisellä tai Mobilepaylla suoraan ohjaajalle. Aikataulu on seuraava:

• Klo 9:30-10:00 vauvat
  • Klo 10:10-10:40 1-2 v
  • Klo 10:50-11:30 perhemuskari (3 kk – 6 v)
  • Klo 11:30-12:00 2-3 v

Luova lava-ryhmät

Syksyn ryhmät jatkavat samaan aikaan samoilla kouluilla. Tiedot ryhmistä ja ilmoittautumislinkit ehdittiin päivittää jo aiemmin, joten ajankohtaiset tiedot löytyvät päivitettyinä Luova lava-sivulta – sinne siis! 🙂 (Paitsi Sounds-ryhmän ilmoittautuminen löytyy tuosta yltä.)

Kokkikerhot

Syksyn iso ryhmä jaetaan kahtia, joten kevätkaudella kokkikerhoja on kaksi! Toinen ryhmistä kokoontuu tuttuun aikaan maanantaisin ja toinen ryhmä samaan kellonaikaan tiistaisin. Kokkikerhojen kausi alkaa ma 13.1. tai ti 14.1. eli viikolla 3.

Pian se kevät jo koittaa, mutta sitä ennen vielä hyvää joulua <3