Nuori – hae meille kesätöihin!

Nuori – hae meille kesätöihin!

Hei nuori! OP Keski-Suomi auttaa meitä tarjoamaan työpaikan Luova lava-leireille.

Leirinohjaaja toimii alakoululaisille suunnatuilla Luova lava-leireillä ohjaajan työssä. Työtehtäviin kuuluu lasten ohjaaminen vapaa-ajalla, ruokailujen valvonta sekä taidetoiminnan suunnittelussa ja ohjaamisessa avustaminen. Leirinohjaaja toimii yhdessä vastuuohjaajan ja muun leiritiimin kanssa.

Hae työpaikkaa täältä löytyvien ohjeiden mukaan: www.op.fi/keski-suomi/kesaduuni

Jäsentiedote

Jäsentiedote

Jäsentiedote 2021

Talviset terveiset Jyväskylän seudun Nuorisoseurasta!

Nuorisoseurassa on laaja kirjo kulttuurista harrastus- ja muuta toimintaa. Mukana yhteisössä on eri-ikäisiä ryhmien jäseniä sekä vapaaehtoistoimijoita niin yhdistyksen kuin Nuorisoseurantalo Keljon Tapiolan ylläpidossa, toiminnoissa ja tapahtumissa sekä yhdistyksen hallinnossa.

Ohjaajatiimissä työskentelee kulttuuri- ja nuorisoalan ammattilaisia. Lisäksi yhdistyksellä on laajaa työtoimintaa niin tilojen ylläpidon
kuin toimintojenkin parissa Annan ja Hannan ohjauksessa.

Koronapandemia on kurittanut kaikkia jo vuoden ajan. Meidän järjestötoimijoiden – kuten kaikkien muidenkin – on täytynyt sopeutua vallitseviin olosuhteisiin sekä voimassa oleviin rajoituksiin.
Nuorisoseurajärjstö kantaa huolta hyvinvoinnista harrastusten jäätyä pois koronarajoitusten myötä. Tauon pitkittyessä saattaa moni pudota kokonaan pois harrastamisen piiristä.

Pyrimme jatkamaan toimintaa mahdollisuuksien mukaan, mutta haluamme myös taata turvallisen harrastamisen, joten seuraamme paikallisia rajoituksia ja reagoimme niiden mukaan. Toimintamme on ollut osittain tauolla, mutta toivomme, että pian saamme jatkaa taas kaikkien harrastusten järjestämistä.

Toivomme, että kaikki toimintaan osallistuvat noudattavat hygienia- ja turvallisuusohjeistuksia ja ottavat muut huomioon.

Ajankohtaiset tiedot toiminnasta löydät nettisivuiltamme www.jyvaskylanseudunnuorisoseura.fi ja jäsenkirje avautuu artikkeliin alussa olevasta linkistä.

Aurinkoista kevättä kaikille toivottaa Veera Henttonen, Jyväskylän seudun Nuorisoseuran puheenjohtaja

Tervetuloa kevätkokoukseen 23.3.2021 klo 18

Tervetuloa kevätkokoukseen 23.3.2021 klo 18

Tervetuloa kevätkokoukseen tiistaina 23.3.2021 etänä Teams-yhteyksin klo 18.00. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, toimintakertomus sekä tilinpäätös vuodelta 2020. Oheisista linkeistä pääset tutustumaan kokouksen asialistaan sekä esillä oleviin tiedostoihin. Asialistalta löydät linkin kokoukseen osallistumiseen. Lisätietoja sähköpostilla jklseudunns@gmail.com

Tervetuloa, hallitus

Kevätkokouksen asialista 23.3.2021

Toimintakertomus vuodelta 2020

Tilinpäätös vuodelta 2020

Laulamaan hyvään seuraan

Laulamaan hyvään seuraan

Nuorten ja aikuisten Varjorepertuaari-kuoro ottaa uusia laulajia rivistöön taitotasosta riippumatta! Varjorepsa treenailee Viitaniemen koululla tiistai-iltaisin taas maaliskuussa ja tähtää syksyllä järjestämään kuoron 5-v konsertin.

Mukaan pääset helpoiten laittamalla sähköpostia osoitteeseen varjorepertuaari@gmail.com

Katso lisää tästä.

Aikuinen, tule mukaan leipomaan torstaisin!

Aikuinen, tule mukaan leipomaan torstaisin!

Tule harrastamaan turvallisesti Tapiolaan kolmen kerran harrastuskursseille.

Torstaisin kello 19.00-21.30 harrastetaan leivontaa.

Ensimmäisellä leivontakurssilla hiivaleivotaan, toisella ja kolmannella tehdään tutustutaan kakkujen maailmaan ja kolmannella matkataan suomen halki perinneleivonnan merkeissä. Kaikki kurssit järjestetään Keljon Tapiolassa, Keljonkankaantie 10. Tapiolan saliin mahtuu osallistumaan reiluin turvavälein, tiloista löytyy käsienpesualtaat ja käsidesiä, ja osallistujille voidaan tarjota maskit.

Kursseille ilmoittaudutaan aina erikseen ennen kurssin alkua Puodin kautta. Kullekin kurssille mahtuu 10 osallistujaa.

Olet enemmän kuin tervetullut harrastamaan hyvään seuraan!

Leivontakurssit:

Sämpylät ja pullat – 11.3., 18.3. ja 25.3.

Haluatko oppia tekemään erittäin hyvää pullaa? Kurssilla paneudutaan hiivaleivontaa, hyvään kuoren tekemiseen, raskeihin sekä erilaisiin pullatäytteisiin. Pääset harjoittamaan myös leivontakäsityötaitojasi hyvässä hengessä. Jokaisen kerran lopussa ihastelemme tuotoksiamme ja maistelemme niitä kahviin sekä teen kanssa.

Kakut – 1.4., 8.4. ja 15.4.

Oletko aina halunnut tehdä Naked-cake:n? Kakku-kurssilla tullaan tekemään 3 erinlaista kakkua kuppikakuista trendikkäisiin kreemikakkuihin. Saat tietoa, opit kädentaitoa sekä pääset harjoittamaan luovuuttasi ja vielä kaikki tämä tapahtuu iloisessa seurassa. Jokaisen kerran jälkeen maistelemme ohjaajan tekemään kakkua kahvin tai teen kanssa ja tututumme samalla muihin kurssilaisiin. Saat myös joka kerran jälkeen kotiinviemisiä aina kuppikakuista kokonaiseen kakkuun.

Perinne-leivonnaiset –  22.4., 29.4. ja 6.5.

Tiedätkö miten karjalanpiirakka rypytetään tai pyöröset tehdään? Perinneleivonta kurssilla päästään matkaamaan halki suomen perinneleivonnan merkeissä. Leipomuksia tehdään itse ja yhdessä sekä kurkkaamme hieman myös historiaan leivosten takana. Jokaisen kerran päätteeksi ihastelemme tuotoksiamme ja maistelemme niitä kahvin tai teen kanssa. Leipomuksista riittää myös kotiin viemisiksikin. Pääset myös itse vaikuttamaan siihen mitä kaikkia perinneleivonnaisia teemme kurssin aikana.

Jos sinulle tulee kysyttävää kursseista, ilmoittautumisesta tai jostakin muusta, niin voit olla yhteydessä Hanna Kakkoon:

hanna.kakko@jklns.fi
050 598 0660