Luovasti liikkuen -viidakkoseikkailu ke 19.6. klo 16 & ke 17.7. klo 10

Luovasti liikkuen -viidakkoseikkailu ke 19.6. klo 16 & ke 17.7. klo 10

Luovasti liikkuen -draamamatkatreeni vie sinut ja taaperosi retkelle viidakkoon! 

Viidakkoseikkailu on taaperon ja aikuisen yhteinen leikkihetki, jonka tiimellyksessä taapero nauttii matkasta, ja aikuinen tekee hikisen ja koko kehoa vahvistavan treenin. Mukaan tarvitset seikkailumieltä, liikuntavaatteet ja vesipullon sekä oman jumppamaton. Treeni sopii kaikille liikuntataustasta riippumatta. 

Tapiola muuttuu viidakoksi tänä kesänä kaksi kertaa ke 19.6. klo 16:00 ja ke 17.7. klo 10:00. Treenin kesto on 45 minuuttia, minkä jälkeen treenistä kerätään palaute lomakkeella ja/tai haastatellen. Draamamatkatreenit ovat osa Luovasti liikkuen -hankkeen toimintaa, ja niitä kehitetään vuosien 2024-2025 aikana. 

Viidakkoseikkailu päättyy piknik-eväshetkeen, jota varten pyydämme ilmoittamaan mahdollisista allergioista. Piknik perustuu kasvisruokavalioon.

Ilmoittaudu mukaan alla olevista linkeistä eli painamalla oikean Viidakkoseikkailun päivämäärää! Ilmoittautuminen tehdään lapsen tiedoilla, eli yksi ilmoittautuminen käsittää automaattisesti yhden lapsen ja yhden aikuisen. Tapahtuma on ilmainen.

19.6. Viidakkoseikkailu

17.7. Viidakkoseikkailu

 

Lisätietoja:

Marja Pylkäs

Luovasti liikkuen -projektipäällikkö ja draamamatkatreenin ohjaaja

marja.pylkas@nuorisoseurat.fi

0440234401

Kesäleireille ilmoittautuminen on alkanut!

Kesäleireille ilmoittautuminen on alkanut!

Olemme nyt avanneet ilmoittautumisen meidän huikeille kesäleireille! Huomioithan, että leirit ovat tarkoitettu alakouluikäisille. Tule kesällä mukaan luovaan ja innostavaan porukkaan!

Vk 23, ma-pe 3.-7.6.

Vk 24, ma-pe 10.-14.6.

Vk 25, ma-to 17.-20.6.

Vk 26, ma-pe 24.6.-28.6.

 

Kutsu kaverikin mukaan ja nähdään leireillä!

 

Action työpaja la 23.3. klo 11-15

Action työpaja la 23.3. klo 11-15

Action -näyttelemisen työpaja lapsille la 23.3. klo 11-15 

Työpaja pidetäään Nuorisoseurantalo Keljon Tapiolassa, Keljonkankaantie 10, Jyväskylä.

Tervetuloa alakoululaisille suunnattuun hauskaan ja jännittävään action-näyttelemisen työpajaan! Päivän aikana lapset oppivat turvallisesti temppuja ja taitoja, joita käytetään elokuvien toimintakohtauksissa. Toimintanäyttelemisessä yhdistyvät muun muassa kehonhallinta, parkour ja taistelunäyttelemisen taidot. Näitä taitoja päästään harjoittelemaan yhdessä. Työpaja on tarkoitettu alakouluikäisille lapsille.

Työpajan ohjaa toimintanäyttelijä Essi Latvala. Häneltä löytyy monipuolinen työkokemus Suomessa ja  Norjassa niin live-esityksistä kuin tv-tuotannoistakin.  Essi on valmistunut Action Actor (Norjasta), lisäksi hän on käynyt Hollywoodissa kirkkaimpien elokuvatähtien opissa lisäkouluttautumassa. Työpajassa on nyt loistava mahdollisuus tulla mukaan oppimaan Essin johdolla ja pitämään hauskaa yhdessä Äksönpäivään!

Ajankohta: Lauantai 23.3. klo 11–15. Päivä sisältää eväs- ja ulkoilutauon (omat eväät mukaan).

Paikka: Keljon Tapiola, Keljonkankaantie 10, 40530 Jyväskylä

Hinta: 15 € / lapsi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumiset Puoti verkkokaupan kautta

Huom! Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta.

✨ Iloa ja valoa ✨

Lämmin kiitos jäsenille, toimintaan osallistuneille, yhteistyökumppaneille, tukijoille sekä kaikille seuraajille hyvästä yhteistyöstä. Toivomme kaikille rauhallista joulua ja onnekasta vuotta 2024

Vuoden vaihteen kuunteluvinkiksi jaamme Nuorten Erasmus+-projekti PorinaPodin podcast sarjan. Porina Podin mahtava tiimi on julkaissut kuukausittain mukavia kertomuksia nuorten elämästä. Porina Podi on podcast, joka antaa nuorille mahdollisuuden tuoda oman äänensä kuuluviin. Porina Podissa keskustelu käy kiivaana kaikesta nuorten elämää koskevasta ja siihen vaikuttavasta. Kuuntele lisää @porinapodi:n omilta sivuilta ja Spotifyssa. Meillä on ilo kertoa myös että tarinat jatkuvat vuonna 2024 ❤️ #erasmusplus #eusolidaritycorps #solidaarisuuttasuomessa #nuortenprojekti #tekemisenriemua #yhteisöjentulevaisuuttarakentamassa #yhdessä