Avoimet muskarit käynnistyvät helmikuussa

Avoimet muskarit käynnistyvät helmikuussa

Seuran ylläpitämä avoin muskaritoiminta ei voi vielä AVIn rajoitusten ja Jyväskylän kaupungin suositusten mukaisesti alkaa ennen 8.2., sillä ryhmät katsotaan yleisötilaisuuksiksi ja yleisötilaisuuksiin saa osallistua maksimissaan 10 hlö.

Mikäli muskaritoimintaan on kova hinku osallistua, niin kausi-ilmoittautumisella Keljon Tapiolassa pyörivät ryhmät pääsevät käynnistymään! Monessa ryhmässä on vielä hyvin tilaa. Katso aikataulut muskaritoiminnan sivulta ja ilmoittaudu Puodissa!

Kun avoimet muskarit alkavat, aikataulu on seuraava:

Maanantai @Yrttisuon perhepuisto – ensimmäinen kerta on 15.2.

  • 14:00-14:30 Vauvat
  • 14:45-15:15 Perhemuskari 3kk-6v

Keskiviikko @Mäki-Matin perhepuisto – ensimmäinen kerta on 10.2.

  • 9:30-10:00 Vauvat
  • 10:15-10:45 1-2-vuotiaat
  • 11:00-11:30 Perhemuskari 3kk-6v

Keskiviikko @Vaajakoski, Wessmanninmäen päiväkoti – UUSIA RYHMIÄ! – ensimmäinen kerta on 10.2.

  • 17:30-18:00 0-2-vuotiaat
  • 18:15-18:45 Perhemuskari 3kk-6v

BINGO-illat alkavat Maaliskuussa!

BINGO-illat alkavat Maaliskuussa!

Hyvää alkanutta vuotta 2021! Vallitsevan tilanteen takia aloitamme Bingo-illat Maaliskuun ensimmäisellä viikoklla 3.3.2021.

Tapiolan bingoa pelataan keskiviikkoisin keväällä 2021! Bingo on joka keskiviikko klo 18 ja peli sopii kaiken ikäisille. Olitpa sitten ensikertalainen tai konkari niin tervetuloa mukaan.

Lisätietoa bingon käytänteistä löydät bingon omalta sivulta täältä.

Tapiola avoinna arkisin klo 9-14

Tapiola avoinna arkisin klo 9-14

Hyvää vuotta 2021!

Tapiolan toimisto on avoinna arkisin klo 9:00-14:00. Talolla on usein jotain toimintaa, mutta voit joka tapauksessa tulla pyörähtämään kahvilla, tutustumaan tiloihin tai ostamaan Nuorisoseura-korun tai muskaripassin 🙂

Klo 14 jälkeen talo on auki harrastusryhmien ja muiden tapahtumien aikaan.

Tervetuloa!

Hyvää Joulua ja onnea vuodelle 2021

Hyvää Joulua ja onnea vuodelle 2021

Haluamme kiittää kaikkia harrastajia, vapaaehtoisia ja yhteistyötahoja kuluneesta vuodesta.

Toimistomme sulkee ovensa 23.12.2020 – 4.1.2021 väliseksi ajaksi.

Ihanaa Joulunaikaa ja jatketaan taas harrastamista hyvässä seurassa vuonna 2021!

Jyväskylän seudun Nuorisoeura ry.

Lahjavinkkejä jouluun!

Lahjavinkkejä jouluun!

Joulu alkaa olla jo nurkan takana. Tässä sinulle ilahduttavia joululahjavinkkejä rakkaalle, ystävälle tai itsellesi.

Nuorisoseurakoru

Tyylikkäät nuorisoseurakorut ovat jyväskyläläisen suunnittelija ja kultaseppä Piia Södergårdin käsialaa. Korusara on tehty juhlistamaan 100 vuotiasta seuraamme ja suunnittelun lähtökohtana on Kasvu-teema järjestön toiminta-ajatusta kuvaten. Korusarjan löydät kokonaisuudessaan Nuorisoseurakorusarjan-välilehdeltä. Jos hankit korut ennen 22.12. saat Nuorisoseuraheijastimen kaupan päälle.

Harrastuskummius

Tämä lahjaidea on aineeton ja pääset sen kautta tekemään hyvää. Jokaisella lapsella ei ole mahdollista harrastaa taustasta tai tilanteesta riippuen. Harrastuskummina voit tukea harrastus -toimintaamme haluamallasi summalla. Harrastuskummiudesta löytyy lisää tietoa info-välilehdeltä. Ennen 22.12. tehdyistä harrastuskummituista annamme Jyväskylän seudun Nuorisoseura -kangaskassin lahjaksi sinulle.

Muskaripassi

10 kerra muskaripassi on tehty ensi kevään avoimiin muskareihin osallistuville. Keväällä avoimet muskarit maksavat 4€ kerralta. Muskaripassi maksaa 36€, eli sillä saat yhden muskarikerran ilmaiseksi. Passin voi tilata ja ostaa Jyväskylän seudun Nuorisoseuran toimistolta 040 7655 006, jklseudunns@gmail.com tai tulemalla paikan päälle. (Toimisto auki arkisin 9.00-14.00 aina 22.12. asti) Ennen 22.12. tehdyistä ostoista saat Nuorisoseura heijastimen kaupanpäälle.

Yllätyksellisiä ja ilahduttavia lahjahankintoja sekä rentoa joulunodotusta!
Sinulle toivoo
Jyväskylän seudun Nurisoseruan väki

Ilmoittautuminen kevään harrastustoimintaan auki!

Ilmoittautuminen kevään harrastustoimintaan auki!

Kevään harrastusryhmät aloittavat viikolla 4 ja ilmoittautuminen on nyt auki! Harrastuskalenteri on täytetty mukavasta toiminnasta alle koulukäisille, alakouluikäisille sekä aikuisille.

Erilaisia muskariryhmiä alle kouluikäisille on tarjolla maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Musakriryhmät toimivat lukukausimaksulla ja sinulla on varmistettu paikka tutussa ja kehittävässä harrastustoiminnassa. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua omiin aikatauluihisi sopien avoimiin harrastusryhmiin kertamaksulla.

Luova lava-ryhmiä on tarjolla alakouluikäisille teatteri- tai musiikkipainotuksella maanantaisin ja torstaisin. Kokkailusta ja leipomisesta kiinnostuneille on tarjolla kokkikerhoja, joissa pääsee harrastamaan maanantaisin tai tiistaisin.

Aikuiselle on tarjolla kuorotoimintaa Varjorepertuaari-kuorosta. tiistai-iltaisin ja tiistaisin pääsee myös treenaamaan hyvässä seurassa sekä ulkoilmassa avoimissa kahvakuularyhmissä.

Tervetuloa harrastamaan hyvään seuraan!