Harrastusviikolla avoimet ovet / kaverikerta – tuu ja testaa!

Ensi viikolla 7.-13.9. vietetään valtakunnallista Harrastusviikkoa, ja sen kunniaksi Keljon Tapiolan kausiryhmissä on avoimet ovet / kaverikerta! Tervetuloa ilman ennakkoilmoittautumista tutustumaan eri harrastuksiin 🙂 Jos kipinä syttyy, niin monissa ryhmissä on vielä tilaakin.

Maanantaina

• 16:00 Perhemuskari 3kk-6v
  • 17:00 Luova lava Uke alakoululaisille
  • 17:00 Kokkikerho alakoululaisille
  • 18:15 Iltamuskari 3kk-6v

Tiistaina

• 17:00 Kokkikerho alakoululaisille

Keskiviikkona

• 15:00 Temppumuskari 1-2v
  • 15:50 Temppumuskari 2-3v

Torstaina

• 15:00 Sisarustemppumuskari
  • 15:50 Temppumuskari 3-4v
  • 16:40 Tanssimuskari 4-6v
  • 17:30 Luova lava Teatris alakoululaisille <– HUOM! Keljonkankaan koululla
  • 17:40 Uke/soittomuskari 4-6v
  • 18:30 Luova lava Poppis alakoululaisille

Vallitsevan tilanteen tähden joudumme turvallisuussyistä pyytämään tutustujilta myös nimen ja puhelinnumeron. Mikäli tutustujia on todella paljon, ohjaaja voi pyytää tutustujia myös seuraamaan sivusta tai esimerkiksi porrastetusti sisään.

Huom! Avoimet ovet / kaverikerta ei koske avoimia ryhmiä, joihin voi kertamaksulla osallistua muutoinkin koska vaan.

Harrastusviikko järjestetään tänä vuonna kolmannen kerran. Sen tavoitteena on esitellä järjestöjen tarjoamaa harrastustoimintaa esimerkiksi kouluissa ja tarjota maistiaisia erilaisista harrastusmahdollisuuksista. Yleensä meillä on ollut osana Harrastusviikkoa avointa toimintaa kouluilla ja tapahtumissa.

Muskariryhmiä 0-6-vuotiaille lapsille

Syksyn muskariryhmien ilmoittautuminen on nyt käynnissä! Alle kouluikäisille on tarjolla erilaisia ryhmiä, joissa musiikin lisäksi voi painottua vaikkapa tanssi, soitto tai temppuilu. Alle 4-vuotiaiden ryhmiin osallistutaan pääosin yhdessä vanhemman kanssa ja 4-6-vuotiaiden ryhmät puolestaan ovat lapsen ikioma harrastus.

Ryhmät kokoontuvat maanantaisin, keskiviikkoisin tai torstaisin Keljon Tapiolassa. Tarkempi aikataulu löytyy muskari- ja musiikkiryhmien omalta sivulta. Syyskausi huipentuu ryhmän omaan esitykseen muskareiden pikkujouluissa!

Ilmoittaudu 0-6-vuotiaiden perhemuskariin tästä.

Ilmoittaudu 0-6-vuotiaiden iltamuskariin tästä.

Ilmoittaudu sisarustemppumuskariin tästä.

Ilmoittaudu 1-2-vuotiaiden temppumuskariin tästä.

Ilmoittaudu 2-3-vuotiaiden temppumuskariin tästä.

Ilmoittaudu 3-4-vuotiaiden temppumuskariin tästä.

Ilmoittaudu 4-6-vuotiaiden tanssimuskariin tästä.

Ilmoittaudu 4-6-vuotiaiden uke/soittomuskariin tästä.

Syksyn Luova lava-ryhmät: teatteri, poplaulu ja ukulele

Luova lava-harrastusryhmät aloittavat toimintansa syyskuussa. Harrastusryhmät kokoontuvat Keljonkankaalla. Mahdolliset kouluilla kokoontuvat iltapäiväkerhot varmistuvat tuonnempana.

Uutena ryhmänä aloittaa Luova lava Uke, jossa keskitytään ukulelen ja muiden kiinnostavien instrumenttien soittamiseen. Osallistujalla ei tarvitse olla omaa ukulelea eikä aiempaa kokemusta ukulelen soittamisesta. Keskiössä on soittamisen ja musiikin riemu!

Ilmoittaudu Uke-ryhmään tästä.

Ilmoittaudu Teatris-ryhmään tästä.

Ilmoittaudu Poppis-ryhmään tästä.

Tervetuloa mukaan luomaan omaa taidetta!

Kokkikerhot alkavat maanantaisin ja tiistaisin

Tervetuloa mukaan harrastamaan leipomista ja kokkausta seuran kokkikerhoihin!

Ilmoittaudu maanantain ryhmään tästä.

Ilmoittaudu tiistain ryhmään tästä.

Kokkikerhoissa on kiinnitetty luonnollisesti jo aiemminkin huomiota turvallisuuteen ja hygieniaan. Syksystä 2020 alkaen kerhossa

• on osallistujina korkeintaan 12 lasta
  • lapset jaetaan 3-4 hengen ryhmiin työskentelemään, ja ryhmät eivät jaa keskenään elintarvikkeita tai keittiövälineitä
  • pidetään kertakäyttöisiä hansikkaita käsissä elintarvikkeita käsitellessä
  • ohjaajat pitävät huolta, että jokainen pesee kätensä tullessaan sisälle, alkaessaan kokkaamaan, ottaessaan hanskat pois, ruokaillessaan ja poistuessaan paikalta
  • vanhempia pyydetään olemaan erityisen tarkkoina, että lapsen tai muun perheenjäsenen ollessa sairaana lapsi jää kotiin

Ilmoittaudu syksyn harrastusryhmiin!

Syksyn harrastusryhmät alkavat syyskuun ensimmäisellä viikolla, mutta ilmoittautuminen on jo avattu. Harrastuskalenterista löytyy toimintaa niin alle kouluikäisille, alakoululaisille kuin aikuisillekin – tervetuloa harrastamaan hyvään seuraan!

Alle kouluikäisille löytyy erilaisia muskariryhmiä maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Ryhmiä on sekä lukukausimaksulla, jolloin sinulla on taattu paikka tutussa ja kehittävässä harrastustoiminnassa, että kertamaksulla, jolloin voit osallistua silloin kun omiin aikatauluihin sopii.

Alakouluikäisille on tarjolla Luova lava-ryhmiä teatteri- tai musiikkipainotuksella maantaisin ja torstaisin sekä kokkikerhoja maanantaisin ja tiistaisin.

Aikuiselle löytyy harrastusmahdollisuus maanantain ukuleleryhmä Ukusista, tiistain kahvakuulailloista tai Varjorepertuaari-kuorosta.