✨ Iloa ja valoa ✨

Lämmin kiitos jäsenille, toimintaan osallistuneille, yhteistyökumppaneille, tukijoille sekä kaikille seuraajille hyvästä yhteistyöstä. Toivomme kaikille rauhallista joulua ja onnekasta vuotta 2024

Vuoden vaihteen kuunteluvinkiksi jaamme Nuorten Erasmus+-projekti PorinaPodin podcast sarjan. Porina Podin mahtava tiimi on julkaissut kuukausittain mukavia kertomuksia nuorten elämästä. Porina Podi on podcast, joka antaa nuorille mahdollisuuden tuoda oman äänensä kuuluviin. Porina Podissa keskustelu käy kiivaana kaikesta nuorten elämää koskevasta ja siihen vaikuttavasta. Kuuntele lisää @porinapodi:n omilta sivuilta ja Spotifyssa. Meillä on ilo kertoa myös että tarinat jatkuvat vuonna 2024 ❤️ #erasmusplus #eusolidaritycorps #solidaarisuuttasuomessa #nuortenprojekti #tekemisenriemua #yhteisöjentulevaisuuttarakentamassa #yhdessä

Lähiruokatapahtuma 29.11. klo 10

Tervetuloa muikkusopalle! Lähiruokatapahtuma on yhteistyöverkoston toteuttama uudenlainen ylisukupolvinen ja arjenkulttuuria todentava tilaisuus. Tapahtumassa on tarjolla avotulella valmistettua muikkukeittoa ja kasviskeittoa, leipää ja jälkiruokana mehu sekä nokipannukahvit.
Ruokailu on klo 12. Tapiolassa on aamupäivällä sekä ruokailun jälkeen järjestettyä ohjelmaa, ulkopelejä ja askartelutyöpaja sekä mm. yhdistysten toiminnan esittelyä ja Ukuset ukulele-ryhmän musisointia.

Lähiruokatapahtuma totetutetaan Keski-Suomen Liiton ja Nuorisoseurojen Kulttuurituulahduksia hankkeen toimintona.

❤️Tapahtuma on osallistujille maksuton. Yhteistyössä on mukana Suomen Nuorisoseurat, Keljonkankaan Martat ja Jyväskylän seudun Nuorisoseura.

Tervetuloa keskustelutilaisuuteen Keljon Tapiolaan!

Nuorisoseurojen Kulttuurituulahduksia hankkeessa suunnitellaan maksutonta, yhteisöllistä ja osallistavaa toimintaa kaikenikäisille Keljon Tapiolaan. Tavoitteena on järjestää kolme ruoan ympärille rakentuvaa kulttuuritapahtumaa (ke 29.11.2023, ke 17.4.2024 sekä pe 25.10.2024).

Järjestämme suunnittelusta kaikille avoimen avauskeskustelun ti 5.9. klo 17-18.30 Keljon Tapiolassa, Keljonkankaantie 10, JKL.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja ideoimaan yhteisöllistä toimintaa!

Jkl seudun Nuorisoseuran Kulttuurituulahduksen avausdialogi 5.9.2023