Toimintaa syyskaudella

Toimintaa syyskaudella

Maailma avautuu ja me ollaan siitä niiiiin iloisia! Talolla on syyskuussa alkanut moni tauolla ollut toiminta pitkästä aikaa ja jälleennäkemisen riemu on ollut käsin kosketeltavaa. Halusimme koostaa mitä kaikkea ihania säännöllisiä toimintoja meillä on, jotta voit valita sieltä itsellesi sopivimman 🙂

Tiesitkö, että Nuorisoseuralla on paljon toimintaa muuallakin kuin Keljon Tapiolassa? Avoimiin muskareihin pääsee Mäki-Matin perhepuistossa ja Yrttisuon perhepuistossa. Luova lava Teatris-ryhmät kokoontuvat Keljonkankaan keskutassa Neulaskankaan päiväkodilla. Varjorepertuaari-kuoro kokoontuu Viitaniemen koululla. Kouluilla kokoontuvat kerhot ovat ainoastaan kyseisen koulun oppilaille suunnattuja.

Näiden säännöllisten toimintojen lisäksi talolla saattaa olla yksittäisiäkin tapahtumia. Niistä saat parhaiten tiedon seuraamalla meitä täällä nettisivuilla, Facebookissa tai Instagramissa.

Kolmen kerran kurssit syksyllä

Kolmen kerran kurssit syksyllä

Syyskuusta alkaen harrastetaan erilaisilla kolmen kerran kursseilla maanantaisin 19.00-21.30 Keljon Tapiolassa. Kukin kurssiteema kestää kolme kertaa ja aiheeseen perehdytään niin teorian kuin käytännön kautta yhdessä kokeillen. Kaikilla kursseilla on myös kahvi-/teetarjoilu.

13.9.-27.9. Makramee-käsitöitä

Kolmen kerran makrameekurssin aikana tehdään neljä erilaista makramee työtä aina ryijystä korviksiin. Tulet oppimaan solmeilun periaatteita hyvässä seurassa teen- tai kahvikupin äärellä. Tervetuloa someilemaan Tapiolaan!

11.10.-25.10. Syksyn satoa 

Syksynsatoa-kurssi on kolmen kerran kokkauskurssi aikuisille. Kurssin aikana valmistetaan ruokia ja leipomuksia hyödyntäen suomalaista syyssatoa hyväkseen. Tervetuloa nauttimaan yhdessä tekemisestä, herkullisista mauista sekä hyvästä seurasta!

8.11.-22.11. Sämpylät ja pullat

Kolmen kerran Sämpylät ja pullat -kurssilla syvennytään hiivaleivontaan. Saat vinkkejä raskileivonnasta, hyvän kuoren muodostumisesta sekä erilaisista pullatäytteistä – hyvän pullantekoa unohtamatta. Jokaisen illan päätteeksi maistelemme leivonnaisia hyvän teen tai kahvin kanssa hyvässä seurassa tietenkin.

7.12.(ti)-20.12. Joululeivonnaiset

Kolmen kerran Joululeivonta-kurssilla tutustutaan joulun mausteisiin ja makuihin. Voit valmistaa leivonnaisia itsellesi tai lahjaksi ystävälle. Kaikki kurssin aikana toteutetut reseptit kootaan yhteiseksi reseptivihkoksi. Illan päätteeksi juomme kahvia, teetä tai glögiä ihanien leivosten kanssa.

Kaikki kevään kursseilla käyneet suosittelevat Tapiolan kolmen kerran kursseja! 😊👌✔️

Ilmoittaudu mukaan kursseille osoitteessa puoti.nuorisoseurat.fi tai sähköpostitse: hanna.kakko@jklns.fi

Perheiden leivontapäivä perjantaina 27.8.

Perheiden leivontapäivä perjantaina 27.8.

Hei lapsiperheet, tervetuloa perjantaina 27.8. kello 10.00-12.00 Tapiolaan. 🥳🐸☀️🧁🐻🎨🍂☕️

Luvassa on ohjattua leivontaa ja muuta syksyistä oheistoimintaa lapsienne kanssa. Tulemme valmistamaan helppoja ja terveellisiä välipalamuffineja, jonka reseptiä voi hyödyntää kiireisen arjen keskellä. Leivonnaisia pääsee tottakai maistelemaan paikan päällä kahvin ja mehun/maidon kanssa. Leivontaan osallistuminen maksaa 1€/lapsi, muuten tapahtuma on maksuton! Ei tarvitse ilmoittautua.

Nähdään Tapiolassa! 👋😸

Ilmoittaudu syksyn harrastusryhmiin

Ilmoittaudu syksyn harrastusryhmiin

Ilmoittautuminen syksyn harrastusryhmiin on auki ja kaikkea kivaa on taas tarjolla niin pienille kuin isoille! Suurin osa ryhmistä kokoontuu Keljonkankaalla, Keljon Tapiolassa. Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu Nuorisoseurojen Puodissa.

Muskarit alle kouluikäisille

Maanantaisin muskariopena Satu:

Torstaisin muskariopena Sanni:

Perjantaisin muskariopena Jenni:

Luova lava-kerhot ja kokkikerhot alakoululaisille

Luova lava-kerhoissa ohjaajina Satu / Sounds ja Inka / Teatris

Kokkikerhoja ohjaa Oliver maanantaisin ja tiistaisin klo 17-18:30. Tiistai täynnä!

Musiikkiryhmät aikuisille

 

Tapiolassa lomaillaan heinäkuussa – hyvää kesää!

Tapiolassa lomaillaan heinäkuussa – hyvää kesää!

Moi kaikki harrastajat ja seuran kävijät 🙂 Tapiolan tiimi on heinäkuussa lomamoodissa ja kaikki toiminta on korukursseja lukuunottamatta tauolla.

Kiireellisissä asioissa laita sähköpostia: jklseudunns@gmail.com

Syksyllä toiminta avautuu asteittain, seuraile tiedotusta täältä nettisivuilta tai Facebookista tai Instagramista.

Hyvää kesää!

Korukurssit siirtyneet kesälle 2022!

Korukurssit siirtyneet kesälle 2022!

Korukurssit on valitettavasti peruttu tältä kesältä sairaustapauksen vuoksi. Seuraavana kesänä jatketaan suositun teeman parissa.

Kultaseppä Piia Södergårdin korukursseilla voi valmistaa sormuksia, riipuksia, rintaneuloja, korvakoruja ym itse ideoimiasi töitä. Aiempi kokemus korunteosta tai metallitöistä ei ole välttämätöntä, kurssi sopii yhtähyvin aloittelijoille kuin konkareillekin.

Kurssilla opit koruvalmistuksen perustekniikoita kuten ketjunpunonnan, juottamisen, sahauksen, taonnan, pintakäsittelyn ja kivienistutuksen.

Voit ostaa materiaalia opettajalta tai tuoda omia mukanasi, kuten esim. tarpeettomia ja rikkoutuneita koruja. Materiaaliksi sopii hopea, pronssi, alpakka, kupari, messinki ja kulta. Kaikkia tarvittavia työkaluja ja välineitä löytyy paikan päältä.

Korukurssi 1 peruttu (ti-to 20.7.- 22.07.2021)

Korukurssi 2 peruttu (pe-su 23.7.-25.7.2021)
Kurssin hinta 60 €. Yhteistyössä mukana Kansalaisfoorumi