Kierrätä kirpparilla

Kierrätä kirpparilla -tapahtumaan voit tuoda omia tavaroitasi myyntiin tai vain tulla etsimään aarteita! Tapahtumassa on myös muuta ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisillekin – esimerkiksi ongintaa, askartelupiste kierrätysmateriaaleista, kasvomaalausta sekä valokuvausseinä, jossa voit kuvata myymättä jääneet tuotteet nettikirpparia varten.

Varaa pöytäsi molemmiksi päiviksi hintaan:
– 10€ puolikas pöytä
– 20€ kokonainen pöytä
– 5€ pihalla oma pöytä

Myyntipaikkoja on tarjolla 20 kokonaista pöytää / 40 puolikasta pöytää. Myyntipaikalle voi ottaa oman vaaterekin.

Varaa pöytä soittamalla / viestillä / sähköpostitse:

Anna Leino
puhelin: 050 3306689
Sähköposti: anna.leino@nuorisoseurat.fi

Tapahtumassa palvelee kahvio ja ulkona on myös nuotiomahdollisuus. Voit paistaa omia eväitä tai ostaa paikanpäältä makkaraa ja tikkupullaa.

Otathan käteistä mukaan!

Mosaiikki-kurssi Keljon Tapiolassa 27-28.4.2019

Mosaiikki-kurssin ohjelma Keljon Tapiola 2019

Kurssilla perehdytään mosaiikin historiaan ja teoriaan, tutustutaan materiaaleihin ja tekniikkaan. Kurssilla myös valmistetaan oma tai mallinmukainen harjoitustyö tai useampikin, jos aika riittää. Uteliaisuus ja mielikuvitus valloilleen!

Hinta 50 €, sisältäen opetuksen (la-su), harjoitustyön, kahvin ja lounaan
Lisätiedot ja ilmoittautuminen 18.4. mennessä puh. 040 765 5006 tai sähköposti jklseudunns@gmail.com

Kouluttajana toimii Marja-Leena Peltola

Tervetuloa mukaan!

Lasten talvirieha tulee taas!

Lasten talvirieha järjestetään jälleen 9.2. klo 10-14. Tänä vuonna tapahtuman järjestelyistä vastaa Nuorisoseuran Virkku-tiimi. Tapahtumassa on perheille mukavaa yhteistä talvista tekemistä, poniratsastusta, muskari-tanssituokioita ja taidekahvila sekä Taikuri Hölynpölyn esitys.

Seuraa tapahtumaa Facebookissa, niin pysyt kartalla!