Ilmoittaudu syksyn harrastusryhmiin

Ilmoittautuminen syksyn harrastusryhmiin on nytavattu ja kaikkea kivaa on taas tarjolla niin pienille kuin isoille! Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu Nuorisoseurojen Puodissa.

Muskarit alle kouluikäisille

Maanantaisin muskariopena Satu:

Torstaisin muskariopena Sanni:

Perjantaisin muskariopena Jenni:

Luova lava-kerhot ja kokkikerhot alakoululaisille

Luova lava-kerhoissa ohjaajina Satu / Sounds ja Inka / Teatris

Kokkikerhoja ohjaa Oliver maanantaisin ja tiistaisin klo 17-18:30.

Musiikkiryhmät aikuisille

Tapiolassa lomaillaan heinäkuussa – hyvää kesää!

Moi kaikki harrastajat ja seuran kävijät 🙂 Tapiolan tiimi on heinäkuussa lomamoodissa ja kaikki toiminta on korukursseja lukuunottamatta tauolla.

Kiireellisissä asioissa laita sähköpostia: jklseudunns@gmail.com

Syksyllä toiminta avautuu asteittain, seuraile tiedotusta täältä nettisivuilta tai Facebookista tai Instagramista.

Hyvää kesää!

Korukurssit siirtyneet kesälle 2022!

Korukurssit on valitettavasti peruttu tältä kesältä sairaustapauksen vuoksi. Seuraavana kesänä jatketaan suositun teeman parissa.

Kultaseppä Piia Södergårdin korukursseilla voi valmistaa sormuksia, riipuksia, rintaneuloja, korvakoruja ym itse ideoimiasi töitä. Aiempi kokemus korunteosta tai metallitöistä ei ole välttämätöntä, kurssi sopii yhtähyvin aloittelijoille kuin konkareillekin.

Kurssilla opit koruvalmistuksen perustekniikoita kuten ketjunpunonnan, juottamisen, sahauksen, taonnan, pintakäsittelyn ja kivienistutuksen.

Voit ostaa materiaalia opettajalta tai tuoda omia mukanasi, kuten esim. tarpeettomia ja rikkoutuneita koruja. Materiaaliksi sopii hopea, pronssi, alpakka, kupari, messinki ja kulta. Kaikkia tarvittavia työkaluja ja välineitä löytyy paikan päältä.

Korukurssi 1 peruttu (ti-to 20.7.- 22.07.2021)

Korukurssi 2 peruttu (pe-su 23.7.-25.7.2021)
Kurssin hinta 60 €. Yhteistyössä mukana Kansalaisfoorumi

Nuori – hae meille kesätöihin!

Hei nuori! OP Keski-Suomi auttaa meitä tarjoamaan työpaikan Luova lava-leireille.

Leirinohjaaja toimii alakoululaisille suunnatuilla Luova lava-leireillä ohjaajan työssä. Työtehtäviin kuuluu lasten ohjaaminen vapaa-ajalla, ruokailujen valvonta sekä taidetoiminnan suunnittelussa ja ohjaamisessa avustaminen. Leirinohjaaja toimii yhdessä vastuuohjaajan ja muun leiritiimin kanssa.

Hae työpaikkaa täältä löytyvien ohjeiden mukaan: www.op.fi/keski-suomi/kesaduuni