Virkku-hanke päättyy

Virkku-hanke päättyy 31.5.2020 ja matkasta ei voi muuta olla kuin kiitollinen! Hanketyöntekijänä olen saanut oppia kahden vuoden aikana valtavasti ja jokainen Virkun toimintaan osallistunut, taustavaikuttaja ja yhteistyökumppani on ollut merkittävä. Henkilökohtaisesti haluan kiittää jokaista ideoistanne, tuestanne ja tsempeistänne!

Virkun nettisivujen osiota päivitetään kesän aikana ja mahdollisesta jatkosta tiedotetaan tuonnempana. Tässä artikkelissa on koottuna kuitenkin materiaalia, jonka avulla voit tutustua hankkeen kulkuun ja tuloksiin.

Virkun (nettisivuystävällinen) loppuraportti löytyy tästä: Virkun loppuraportti_nettisivuille.

Välitin-hankekokonaisuuden yhteinen vaikuttavuuden arvioinnin raportti on tässä: Välitin-kokonaisuuden-vaikuttavuusraportti-2020.

Välitin-hankekokonaisuuden virtuaalinen valokuvanäyttely, linkki täällä: https://www.kyt.fi/2020/05/20/valitin-hankekokonaisuuden-virtuaalinayttely/

Virkun päätösvideo (myös omalla nettisivulla upotettuna) on YouTubessa: https://www.youtube.com/watch?v=fxDrzAy3LzE

Välitin-hankekokonaisuuden päätösseminaarin korvaava video: https://www.facebook.com/valitin.esr/videos/244006530028357/

Avoimet kesämuskarit

Tervetuloa avoimiin kesämuskareihin, jotka järjestetään tiistaisin Keljon Tapiolassa  ja keskiviikkoisin Mäki-Matin perhepuistossa. Kesämuskarit alkavat kesäkuun ensimmäisellä viikolla ja loppuvat elokuun puolivälissä. Yksi muskarikerta maksaa 3€/lapsi ja maksaa voit mobilepaylla tai käteisellä. Opettajina toimivat musiikkipedagogit Jenni Vikman ja Helinä Haapala. Ennakkoilmoittautua ei tarvitse, tervetuloa mukaan iloiseen ja kesäiseen seuraan!

Luova lava-leirit kesällä 2020

Kesällä päästään taas järjestämään suunnitellusta neljä Luova lava-leiriä!

Viikko 1 – 1.-5.6.

• Keljon Tapiola 1 (Keljonkankaantie 10, 40530 Jyväskylä)
  • Keski-Palokan koulu (Saarijärventie 56, 40270 Jyväskylä)

Viikko 2 – 8.-12.6.

• Keljon Tapiola 2 (Keljonkankaantie 10, 40530 Jyväskylä)
  • Kypärämäen koulu (Erämiehenkatu 12 40630, 40630 Jyväskylä)

Leireille ilmoittautuminen on käynnissä Nuorisoseurojen Puodissa. Lisätietoja leireistä ja suorat linkit ilmoittautumiseen löytyy täältä.

Tule apuohjaamaan Luova lava-leireille

Luova lava-kesäleirejä järjestetään taas Jyväskylän alueella. Tule mukaan porukkaan toteuttamaan yhteensä kahdeksan mahtavaa leiriä ammattitaitoisten huipputyyppien kanssa!

Työtön, ohjausalasta kiinnostunut:

Haemme ohjausalasta kiinnostuneita työnhakijoita tiimimuotoiseen työkokeiluun ajalle 27.4.-19.6.2020. Valmennukseen haetaan ohjausalasta, oman ohjaajuuden kehittämisestä ja työelämätaitojen kehittämisestä kiinnostuneita nuoria aikuisia.

Työkokeilussa valmennetaan ohjaajuuden kehittämiseen ja työelämätaitoihin ryhmässä, minkä jälkeen osallistujat toimivat Luova Lava -leireillä apuohjaajina kesäkuussa 2020. Leirit ovat matalan kynnyksen taiteen harrastamisen päiväleirejä alakouluikäisille. Sekä työkokeilu että leirit sijoittuvat Jyväskylän keskustaan ja taajama-alueille.

Valmennus toteutetaan yhteistyössä Leipää ja kulttuuria –työllistämishankkeen ja Jyväskylän seudun Nuorisoseuran kanssa. Ilmoitus ja hakuohjeet alla:

Luovalava-työkokeilutiimi-2020

15-17-vuotias nuori:

Hae meille apuohjaajaksi #kesäduuniopnpiikkiin -kampanjan kautta: https://www.op.fi/web/op-keski-suomi/nuorten-kesatyokampanja

Nuorisoseura huomioi koronaviruksen aiheuttaman tilanteen toiminnassaan

Nuorisoseurantalo Keljon Tapiola on suljettu ja harrastus- sekä muu toiminta on tauolla

Suomen Hallitus totesi maanantaina 16.3.2020 Suomen olevan poikkeusoloissa koronavirustilanteen vuoksi. Suomen Valtion ohjeen mukaan yleisötilaisuuksia ja harrastustoimintaa sekä yhdistyksen tilojen käyttöä on rajoitettu.

Jyväskylän seudun Nuorisoseuran kaikki kerhot Tapiolassa ja muissa tiloissa on peruttu. Tällä ensisijaisesti turvataan ihmisten terveys ja turvallisuus. Ryhmiin osallistujia pyydetään seuraamaan viranomaisten tiedotteita toiminnan järjestämisestä sekä yhdistyksen kotisivuja.

Kevätkokous etäyhteyksillä!

Kevätkokousta ei pidetä aikaisemman tiedotteen mukaan kontaktikokouksena Nuorisoseurantalo Keljon Tapiolassa. Kokoukseen voi osallistua etänä ti 24.3.2020 klo 18.00 alkaen. Myös kokouksen kahvitarjoilu perutaan.

Esillä on sääntömääräiset asiat, toimintakertomus sekä tilinpäätös edelliseltä vuodelta. Ohessa linkki: Kevätkokouksen asialista, jossa linkki etäkokoukseen liittymiseen. Mahdolliset tiedustelut puh 040 7721 609

Vuosi 2019 oli jälleen täynnä monenlaista aktiivista toimintaa. Oheisen linkin kautta voi tutustua kokousaineistoon. Jkl seudun NS tilinpäätös vuodelta 2019 ja toimintakertomus vuodelta 2019

Jkl seudun Nuorisoseuran toiminnantarkastuskertomus 2019