Korukurssi pe-su 14-16.6.2019

Korukurssi pe-su 14-16.6.2019

Odotettu korukurssi saa jatkoa! Tule tekemään upeat korut itsellesi tai lahjaksi

Korukurssilla voit valmistaa sormuksia, riipuksia, rintaneuloja, korvakoruja sekä muita itse ideoimiasi koruja. Aiempi kokemus korunteosta tai metallitöistä ei ole välttämätöntä, kurssi sopii yhtä hyvin niin aloittelijoille kuin konkareillekin.

Kurssilla tulee tutuiksi työstä riippuen korunvalmistuksen perustekniikat kuten:

  • ketjunpunonta
  • juottaminen
  • sahaus
  • taonta
  • pintakäsittelyt
  • kivenistutus

Materiaaleja voi ostaa opettajalta, mutta omienkin käyttö on sallittua. Koruntekoon sopivat vaikkapa tarpeettomat tai rikkinäiset korut, erilaiset helmet, vanhat lusikat ja monenlaiset pikkunippelit. Jos et satu olemaan hopean ystävä niin alpakka, kupari, pronssi, messinki ja kulta käyvät myös. Kaikki tarvittavat työkalut ja välineet löytyvät paikan päältä, mutta voit toki tuoda omiakin.

Opettajana toimii kultaseppä, koru- ja esinemuotoilija Piia Södergård Ivalosta. Kurssin järjestäjänä on Jyväskylän seudun Nuorisoseura  yhteistyössä Kansalaisfoorumin kanssa.

Tervetuloa mukaan!

  • Kurssin ajankohta: 14.–16.6.2019; Pe klo 17:30–20:30, La ja su klo 9:30–17:00
  • Hinta: 59€/hlö (ei sisällä materiaaleja)
  • Ilmoittautumiset  shköpostilla (nimi ja yhteystiedot): jklseudunns@gmail.com
  • Lisätiedot: Piia Södergård: uoma.design@pp.inet.fi puh /  +358 44 5383721

Klikkaa katsomaan Piian aiempien kurssien oppilastöistä tästä linkistä

Kehonhuolto ja liikkuvuus -kurssi, torstai-iltaisin

Kehonhuolto ja liikkuvuus -kurssi

Kurssilla tehdään monipuolisia harjoitteita kehon liikkuvuuden ja hyvinvoinnin lisäämiseksi sekä liikeratojen avaamiseksi. Harjoitteita tehdään erilaisia tekniikoita hyödyntäen sekä seisten että lattiatasossa. Kurssi sopii kaikille liikunnasta ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Kurssi järjestetään neljänä peräkkäisenä torstai-iltana klo 19.30-20.30 Keljon Tapiolan liikuntasalissa. Osallistumismaksu on 5 € / kerta, nuorisoseuran jäsenille 2 € / kerta. Voit maksaa paikan päällä käteisellä. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Varusteeksi sopii joustava vaatetus, sisäliikuntakengät eivät ole pakolliset. Ota oma jumppapatja mukaan! Kurssin ohjaajana toimii Elisa Kirvesniemi (ft, TtM).

Kurssin aikataulu:

Torstai 25.4. klo 19.30-20.30

Torstai 2.5. klo 19.30-20.30

Torstai 9.5. klo 19.30-20.30

Torstai 16.5. klo 19.30-20.30

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Elisa Kirvesniemi 040 7751285

Apuohjaamaan Luova lava -leireille?

Apuohjaamaan Luova lava -leireille?

Kiinnostaako sinua työ lasten leiritoiminnan ohjaajana? Onko taide vähintäänkin ”ihan ok” tai hyvin lähellä sydäntäsi? Nyt sinulla on huikea mahdollisuus päästä apuohjaajaksi Luova lava -leirille! Työ tapahtuu viikoilla 23 ja 24 kesäkuussa, ja työn sijainti on jokin neljästä leiripaikasta.

Jos olet opiskelija ja haluaisit tulla harjoittelujaksolle…

… ota yhteyttä Virkku-tiimin Annaan, yhteystiedot löydät tästä. Harjoittelun aloitus ja kesto räätälöidään sinun tarpeidesi mukaan.

Jos olet työtön työnhakija…

… niin tule osaksi Luova lava -työkokeilutiimiä, jossa pääset lisäksi osallistumaan ennen leirejä neljän viikon tiimivalmennukseen! Tiimivalmennuksessa saat koulutusta ohjaajana toimimisesta ja työelämän perusperiaatteista, ja lisäksi henkilökohtaista ohjausta oman polkusi löytämiseksi. Tarkempia tietoja löydät tästä sekä Luova lava Keski-Suomi -Facebookista. Haku työkokeilutiimiin on 7.4. mennessä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen reija.portti@nuorisoseurat.fi.

Jos olet 15-17-vuotias…

… voit hakea meille kahden viikon kesäduuniin OP:n piikkiin. Katso tarkemmat kriteerit ja ohjeet hakuun tästä linkistä, listalla nro 45. Hae työhön 18.4. mennessä osoitteeseen luovalava.keskisuomi@nuorisoseurat.fi.