Tule apuohjaamaan Luova lava-leireille

Tule apuohjaamaan Luova lava-leireille

Luova lava-kesäleirejä järjestetään taas Jyväskylän alueella. Tule mukaan porukkaan toteuttamaan yhteensä kahdeksan mahtavaa leiriä ammattitaitoisten huipputyyppien kanssa!

Työtön, ohjausalasta kiinnostunut:

Haemme ohjausalasta kiinnostuneita työnhakijoita tiimimuotoiseen työkokeiluun ajalle 27.4.-19.6.2020. Valmennukseen haetaan ohjausalasta, oman ohjaajuuden kehittämisestä ja työelämätaitojen kehittämisestä kiinnostuneita nuoria aikuisia.

Työkokeilussa valmennetaan ohjaajuuden kehittämiseen ja työelämätaitoihin ryhmässä, minkä jälkeen osallistujat toimivat Luova Lava -leireillä apuohjaajina kesäkuussa 2020. Leirit ovat matalan kynnyksen taiteen harrastamisen päiväleirejä alakouluikäisille. Sekä työkokeilu että leirit sijoittuvat Jyväskylän keskustaan ja taajama-alueille.

Valmennus toteutetaan yhteistyössä Leipää ja kulttuuria –työllistämishankkeen ja Jyväskylän seudun Nuorisoseuran kanssa. Ilmoitus ja hakuohjeet alla:

Luovalava-työkokeilutiimi-2020

15-17-vuotias nuori:

Hae meille apuohjaajaksi #kesäduuniopnpiikkiin -kampanjan kautta: https://www.op.fi/web/op-keski-suomi/nuorten-kesatyokampanja

Nuorisoseura huomioi koronaviruksen aiheuttaman tilanteen toiminnassaan

Nuorisoseura huomioi koronaviruksen aiheuttaman tilanteen toiminnassaan

Nuorisoseurantalo Keljon Tapiola on suljettu ja harrastus- sekä muu toiminta on tauolla

Suomen Hallitus totesi maanantaina 16.3.2020 Suomen olevan poikkeusoloissa koronavirustilanteen vuoksi. Suomen Valtion ohjeen mukaan yleisötilaisuuksia ja harrastustoimintaa sekä yhdistyksen tilojen käyttöä on rajoitettu.

Jyväskylän seudun Nuorisoseuran kaikki kerhot Tapiolassa ja muissa tiloissa on peruttu. Tällä ensisijaisesti turvataan ihmisten terveys ja turvallisuus. Ryhmiin osallistujia pyydetään seuraamaan viranomaisten tiedotteita toiminnan järjestämisestä sekä yhdistyksen kotisivuja.

Hallitus

Kevätkokous etäyhteyksillä!

Kevätkokous etäyhteyksillä!

Kevätkokousta ei pidetä aikaisemman tiedotteen mukaan kontaktikokouksena Nuorisoseurantalo Keljon Tapiolassa. Kokoukseen voi osallistua etänä ti 24.3.2020 klo 18.00 alkaen. Myös kokouksen kahvitarjoilu perutaan.

Esillä on sääntömääräiset asiat, toimintakertomus sekä tilinpäätös edelliseltä vuodelta. Ohessa linkki: Kevätkokouksen asialista, jossa linkki etäkokoukseen liittymiseen. Mahdolliset tiedustelut puh 040 7721 609

Vuosi 2019 oli jälleen täynnä monenlaista aktiivista toimintaa. Oheisen linkin kautta voi tutustua kokousaineistoon. Jkl seudun NS tilinpäätös vuodelta 2019 ja toimintakertomus vuodelta 2019 

Jkl seudun Nuorisoseuran toiminnantarkastuskertomus 2019 

Mosaiikkikurssi tulee taas.

Mosaiikkikurssi tulee taas.

Keljon Tapiolassa järjestetään 18.-19.4.2020 Mosaiikkikurssi. Kurssilla perehdytään mosaiikin historiaan ja teoriaan, tutustutaan materiaaleihin ja tekniikkaan. Kurssilla valmistetaan oma tai mallinmukainen harjoitustyö tai useampikin, jos aika riittää.
Kurssin Hinta 50 €.

Lisätiedot ja ilmoittaumiset 6.4. mennessä,

puh. 044 558 2386

sähköposti: jklseudunns@gmail.com

SAA TANSSIA! Kansanomaisen paritanssin työpaja

SAA TANSSIA! Kansanomaisen paritanssin työpaja

Tervetuloa opettelemaan kansanomaisia paritansseja. Omaatpa hämärän tanssimenneisyyden, olet aktiivinen tanssin harrastaja tai tanssiminen kutkuttelee sinua, on tämä kurssi sinua varten! Tule opettelemaan paritansseja livemusiikin tahtiin.

Et tarvi omaa paria osallistuaksesi! Tanssikengät ja vesipullo on hyvä ottaa mukaan.

Kansanomaisten paritanssien työpaja lauantaina 14.3. klo 10-16.00 Keljon Tapiolassa Jyväskylässä.

Aamupäivällä ohjemassa:

Klo 10-12.30 Sottiisi, polkka, jenkka, tango
Klo 12.30-13.15 Lounastauko, omat eväät mukana.

Iltapäivällä ohjelmassa:

Klo 13.15-16.00 Polska, masurkka, mambo

Opettajana toimii paritanssilähettiläs AMK Paula Kettu.
Opetusta säestävät Marianna Aukee ja Osmo Hakosalo.

Paikanpäällä tarjolla kahvia, teetä, mehua ja leipää.

Mitä maksaa:

Pelkkä aamu- tai iltapäivä 20 euroa.
Koko päivä 30 euroa.

Ilmoittautumiset 6.3. mennessä: https://puoti.nuorisoseurat.fi/fi/