Tanssit Tapiolassa Kevät 2020

Järjestäjät: Eläkeliiton Jyväskylän Yhdistys ry ja Jyväskylän seudun Nuorisoseura ry.

-Ke 1.1. klo 13:00 Duo Minna Äikäs & Raimo Askolin
-Ti 14.1. klo 13:00 Tonika Duo & Taru
-Ti 28.1. klo 13:00 Janne Ikonen & Jukka Korpela
-Ti 11.2. klo 13:00 Pentti Kuparinen & Jorma Eskelinen
-Ti 25.2. klo 13:00 Tero Jokinen & Hannu Matilainen
-Ti 11.3. klo 13:00 Gunnar Taipaleen yhtye & K.Kuusijoki ja Hannu Wacklin
-Ti 24.3. klo 13:00 Astra yhtye & Kari ja Olli
-Ti 7.4. klo 13:00 Anna-Liisa Räsänen & Onnenkulkijat
-Ti 21.4. klo 13:00 Hannu Viitala & Sari Turpeinen
-Ti 5.5. klo 13:00 Elina H & Janne Ikonen

Liput 12 €, sis. pullakahvit.

Tarvittaessa lisätietoja antaa Matti Ilmonen, puh. 0500 512 307.

Etsimme muskari- ja musiikkiryhmien opettajaa

TYÖPAIKKAILMOITUS 11.11.2019

Muskari- ja musiikkiryhmien opettaja

Jyväskylän seudun Nuorisoseura ry on osa Suomen Nuorisoseurojen toimintaa. Suomen Nuorisoseurat ry on sitoutumaton lasten ja nuorten kulttuurijärjestö. Jyväskylän seudun Nuorisoseura ry tarjoaa kulttuurista toimintaa monipuolisesta vauvasta vaariin.

Haemme osaksi ohjaajatiimiämme muskari- ja musiikkiryhmien opettajaa kevätlukukaudelle 2020 äitiysloman sijaiseksi. Opetusvelvollisuus on 8-10 oppituntia viikossa (maanantai- ja torstai-illat). Työt voidaan myös jakaa kahden opettajan kesken.

Etsimämme opettaja on musiikin ammattilainen, joka kohtaa jokaisen harrastajan innostaen ja kannustaen. Muskariryhmiä järjestetään 0-6-vuotiaille niin vanhempi-lapsi -toimintana, sisarustoimintana kuin lasten omina ryhminä. Musiikkiryhmissämme harrastetaan poplaulua ja ukulelen soittoa, joten nämä instrumentit on hyvä olla hallussa. Oman työskentelyn suunnittelu ja itsenäinen työote ovat tärkeitä taitoja. Hyvät sosiaaliset, musiikilliset ja kasvatukselliset taidot auttavat tehtävän hoitamisessa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää varhaisiän musiikinopettajan koulutusta, myös alan opiskelijoiden hakemukset huomioidaan. Suomen kielen hyvä osaaminen on välttämätöntä.

Vapaamuotoiset hakemukset su 8.12. klo 23:59 mennessä sähköpostilla osoitteeseen luovalava.keskisuomi@nuorisoseurat.fi. Kerro hakemuksessasi miksi juuri sinä olisit meille paras muskari- ja musiikkiryhmien ope. Hakemukseen on liitettävä CV. Voit myös liittää mukaan lyhyen videoesittelyn (max. 2 minuuttia).

Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja:

Sanni Yli-Pekkala
muskarisanniylipekkala@gmail.com

Anna Leino / Luova lava-tiimi
luovalava.keskisuomi@nuorisoseurat.fi

Nuorisotyön viikko Virkussa

Viikolla 41 vietettiinn kansallista Nuorisotyön viikkoa, jolloin nostetaan esille nuorisotyöntekijöiden, järjestöjen, kuntien ja seurakuntien tekemää arvokasta työtä nuorten hyväksi. Mitä Virkku-tiimissä tapahtui Nuorisotyön viikolla 7.-11.10.2019 ?

Maanantai:
Maanantaina Virkussa oli Mikon suunnittelema ohjaushetki, Mikko ohjasi Virkku-tiimiläisille level designia. Level design on kenttäsuunnittelua, jossa suunnitellaan johonkin peliin itse kenttiä. Tällä kertaa omat kentät suunniteltiin Super Marioon. Tiimiläiset oppivat innoissaan kenttä suunnittelun perusteita.

Tiistai:
Etäpäivä, jolloin tiimiläiset voivat tehdä esimerkiksi kouluasioita, etätehtäviä, oman projektin suunnittelua sekä vierailla haluamissaan yrityksissä tai yhdistyksissä.

Keskiviikko:
Keskiviikkoaamuna olimme Uraverkoston järjestämässä valmennuksessa Finnkinolla. Valmennus koski muutosjoustavuutta. Puhumassa valmennuksessa oli Mikko Kalliola. Kävimme keskustelua valmennuksesta ja tiimin mielestä se oli hyvä ja hyödyllinen tulevaisuuden kannalta. Puhuja kertoi aiheesta monipuolisesti ja aihe oli kiinnostava. Iltapäivällä suuntasimme kirjastoon jossa keskustelimme valmennuksesta ja mieleenpainuvista asioista sen jälkeen suunnittelimme Matka halki Mataran-pistettä. Kävimme läpi nuorisoseuralla järjestettävää toimintaa ja mitä Virkku-tiimi tekee, jotta jokainen osaisi pisteellä kertoa toiminnasta.

Torstai:
Torstaina olimme mukana matka halki mataran tapahtumassa. Matka halki mataran tapahtumassa eri alojen opiskelijat saavat tutustua eri järjestöjen toimijoihin. Tapahtuman aikana me tiimiläiset saimme myös kiertää eri pisteillä tutustumassa.

Perjantai:
Perjantai aamulla Nina Korento kävi kertomassa omaa yrittäjätarinaansa. Sen jälkeen Nuorten Taidetyöpajan Elämys-paja kävi tutustumassa Virkkuun ja kertomassa Elämys-pajan toiminnasta ja kuulemassa Virkku-tiimiläisten kokemuksia Virkusta. Iltapäivällä tiimi jakautui tekemään useita eri projekteja yhtä aikaa.

Lasten hetki-tapahtuma 24.10.

Lasten hetki-tapahtuma järjestetään keskiviikkona 23.10. klo 9:30-11:00 Keljon Tapiolassa.

Tapahtumassa esiintyy Taikuri Hra Edward Hölynpöly ja ohjelmassa on myös onnenpyörä, ongintaa ja puffetti. Pääsymaksu on 3 € / hlö tai 10 € / perhe – alle 1-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi!

Järjestäjinä yhteistyössä Jyväskylän seudun Nuorisoseura ry, Vesaiset, Ehyt ry ja Perheviihde.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Luova lava-syysleiri tulee pian

Luova lava-syysleirillä syvennytään kunkin leiripäivän aikana yhden taidelajin pariin ja valmistellaan pieni lasten näköinen esitys. Leiripäiviin voi osallistua joko kaikkiin tai sitten itselleen mieluisimman taidelajin päivänä!

Ma 14.10. teatteri – seikkaillaan hahmojen ja tarinoiden poluilla
Ti 15.10. tanssi – sukelletaan tanssin ja liikkeen maailmaan
Ke 16.10. musiikki – heittäydytään laulun ja soiton syövereihin
Leiripäivän päätteeksi klo 15 on mini-esitys. Tervetuloa katsomaan!

Leiri järjestetään Keljon Tapiolassa. Leiriaika on päivittäin klo 9-15, ohjaaja on paikalla klo 8-16.

Leirin hinta on 50 €, yksittäiset päivät 20 €.
Hinta sisältää ohjelman, vakuutuksen sekä lämpimän ruuan ja välipalan päivittäin.

–> Ilmoittaudu syysleirille!