Kesäleireille ilmoittautuminen on alkanut!

Kesäleireille ilmoittautuminen on alkanut!

Olemme nyt avanneet ilmoittautumisen meidän huikeille kesäleireille! Huomioithan, että leirit ovat tarkoitettu alakouluikäisille. Tule kesällä mukaan luovaan ja innostavaan porukkaan!

Vk 23, ma-pe 6.-10.6.

Vk 24, ma-pe 13.-17.6.

Vk 25, ma-to 20.-23.6.

Vk 26, ma-pe 27.6.-1.7.

Kutsu kaverikin mukaan ja nähdään leireillä!

 

Tervetuloa kevätkokoukseen!

Tervetuloa kevätkokoukseen!

Kevätkokous järjestetään keskiviikkona 23.3.2022 Nuorisoseurantalo Keljon Tapiolassa, kahviossa klo 17.00. Kevätkokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, toimintakertomus sekä tilinpäätös vuodelta 2021 ja myönnetään vastuuvapaus tili- ja muille vastuuvelvollisille.

Oheisesta linkistä avautuu kevätkokouksen asialista ja Toimintakertomus vuodelta 2021

Lisätietoja ja osallistumisohjeita sähköpostilla jklseudunns@gmail.com

Tutustu seuran ohjaajiin ja työntekijöihin

Tutustu seuran ohjaajiin ja työntekijöihin

Seuralla on upeita osaavia työntekijöitä erilaisissa tehtävissä. Tutustu kevään 2022 työntekijätiimiin:

Olen Helinä Haapala, pikkuhiljaa äitiyslomalta töihin palaileva muskariopettaja ja kahden ihanan tytön äiti ❤️ Opetan tällä hetkellä Palokan koululla torstaisin taaperomuskaria sekä tanssimuskaria. Iloitsen siitä kun näen, että aikuiset ja lapset heittäytyvät mukaan yhteismusisointiin ja koemme yhdessä musiikin riemua! Rakastan luontoa, ja musiikin lisäksi minulle on tärkeää myös rauhoittuminen ja hiljaisuus sekä luonnossa liikkuminen perheeni kanssa 🌲🌿💦

Helinä opettaa torstaisin MLL Palokan kanssa yhteistyössä järjestettäviä muskariryhmiä.

 

 

 

Moikka! ☀️ Olen Satu, ja toimin muskariopettajana sekä Luova Lava – ohjaajana. 💖 Minulle musiikki ja yhdessä musisoiminen on terapeuttista toimintaa, jossa tärkeintä ei ole oikein tekeminen, vaan ilon, riemun ja yhteisöllisyyden kokeminen. 💜 Mun pääinstrumentti on laulu, ja olen rakastanut laulamista pienestä tytöstä lähtien. Tykkään tosi paljon myös musiikkiliikunnasta ja tanssista. 🎵🎶 Riemullisimpia hetkiä muskareissani ovatkin usein musiikkiliikuntasessiot! 🤩 Lämpimästi Tervetuloa mun ryhmiin, kokemaan musiikin iloa ja riemua! 🥳

Satu opettaa Tapiolassa maanantain ja perjantain muskareita ja alakoululaisten Luova lava Sounds-musiikkiryhmää sekä Yrttisuon perhepuiston avoimia muskariryhmiä keskiviikkoisin.

 

 

Hei! Olen Erika ja olen musiikkipedagogi sekä musiikinopettajaopiskelija.
Rakastan askarrella kortteja, piirtää, leipoa sekä lenkkeillä. Uusin harrastukseni on sulkapallo, jota käyn pelaamassa puolisoni kanssa kerran viikossa.
Minulla musiikki on kulkenut aina mukana. Pääinstrumenttini ovat piano ja laulu. Minulle tärkeintä musiikissa on ilo ja yhteisöllisyys. Yhdessä musisoiminen ja viihtyminen takaavat mielekkään tunnelman! Nähdään muskareissa! 🧸🎶

Erika ottaa Sanni-open ryhmät haltuun huhtikuusta alkaen ja opettaa Tapiolassa torstain muskariryhmiä ja aikuisten ukuleleryhmä Ukusia, Mäki-Matin perhepuistossa avoimia muskariryhmiä keskiviikkoisin sekä MLL Palokan muskariryhmiä tiistaisin ja keskiviikkoisin.

 

Olen Inka ja toimin ohjaajana Luova Lava Teatris -ryhmässä Keljonkankaalla ja koulujen kerhoissa. Omia lajejani ovat etenkin teatteri ja tanssi. Luova lava -toiminnan lapsilähtöinen työskentely on toimintamallina ihana ja esitykseen valmistautuminen yhdessä on kutkuttavan jännittävää. Esiintymisen ilon kasvattaminen on yksi tärkeimmistä tehtävistäni. Kotioloissa katson paljon urheilua – seiväshypystä yhdistettyyn ja suurin piirtein kaikkea siltä väliltä.

Inka ohjaa Luova lava Teatris-ryhmää torstaisin sekä kouluilla Luova lava-kerhoja Palokan yhtenäiskoululla, Keski-Palokan koululla ja Savulahden päiväkoti-koululla sekä taiteilukerhoa Huhtasuon yhtenäiskoululla.

 

 

Moikka! Oon Neela ja ohjaan/apuohjaan Tapiolassa kokkikerhoa sekä teatterikerhoa Teatrista. Vapaa-ajalla mun lempi juttuihin kuuluu tanssiminen, talvisin laskettelu ja tietty nukkuminen!

Neela toimii toisena ohjaajana Tapiolan kokkikerhoissa maanantaisin ja tiistain sekä Luova lava Teatris-ryhmässä torstaisin.

 

 

 

 

Hei! Olen Oliver, 25-vuotias opiskelija. Toimin ohjaajana, jonka vetämä kokkikerho pyörii jo kolmatta vuotta. Kotona tykkään kokkaamisen lisäksi pelata ja soitella ukulelea. Kokkikerho sopii sekä aloitteleville kokinaluille ja jo vähän vanhemmille konkareille.

Oliver ohjaa Tapiolassa kokoontuvia kokkikerhoja maanantaisin ja tiistaisin sekä kouluilla kokkikerhoa Vaajakosken yhtenäiskoululla sekä elokuvakerhoa ja Minecraft-kerhoa Halssilan koululla.

 

 

 

Hei! Olen Paula-Sofia ja pidän leivonta- ja kuvis+kässäkerhoja Huhtasuon koulussa. Talvisin vapaa-aikani kuluu hiihtäen tai luistellen. Kesäisin parasta puuha on käydä järvessä uimassa.

Paula-Sofia ohjaa Huhtasuon yhtenäiskoululla taiteilukerhoja ja kokkikerhoa.

 

 

 

 

Olen Juha Kuurajärvi ja toimin Varjorepertuaari-kuoron kuoronjohtajana. Olen toiminut kuoronjohtajana useissa kuoroissa ja opiskellut kaksi vuotta konservatoriossa kuoronjohtoa. Tällä hetkellä opiskelen musiikkitiedettä Jyväskylän yliopistossa. Olen säveltäjä-muusikko ja toimin myös Vibrac-hoitajana.

Juha johtaa Varjorepertuaari-kuoroa, joka harjoittelee tiistaisin Viitaniemen koululla.

 

 

 

 

Moikka! Nimeni on Hanna-Mari, tuttavallisemmin Hansu. Rakastan kesää, kissoja, lauta- ja palapelejä sekä musiikkia. Tykkään tehdä kaikenlaista luovaa ja innostun helposti uusista asioista. Harrastan myös videoiden tekoa mm. somealusta TikTokiin. Tapiolassa minuun voi törmätä bingoilloissa, joissa toimin vetäjänä ainakin tämän kevään ajan.

Hansu vetää Tapiolan bingoa keskiviikkoiltaisin. Tervetuloa pelaamaan!

 

 

 

Hei, olen Hanna. Ohjaan Tapiolassa aikuisten kursseja sekä Tapiolan tiimiä. Sen lisäksi olen päässyt tutustumaan kouluikäisten maailmaan koulukerhojen myötä. Omissa ryhmissäni tärkeimpiä asioita on jokaisen ihmisen kohtaaminen ja tervetulleen ilmapiirin luominen. Pidän ja innostun uusista haasteista ja sitä onneksi työssäni tulee viikottain eteen. 💪🤗 Vapaa aikani kuluu luonnossa ihanien koirieni kanssa ja ystäviäni tavatessa. Tervetuloa tapaamaan minua Tapiolaan. Lupaan keittää kahvit. 💛

Hannan vetää Tapiolan tiimiä ja pyörittää talon toimintoja sekä ohjaa kouluilla käsityökerhoja Keltinmäen koululla, kokkikerhoja Keljonkankaan kouluilla, kuvataidekerhoa Kuokkalan yhtenäiskoululla, taiteilukerhoa Huhtasuon yhtenäiskoululla ja eläinkerhoa Korpilahden yhtenäiskoululla.

 

 

Terve! Oon Anna, JklNs:n toiminnanohjaaja, ja löydyn useimmiten Tapiolan toimistosta kirjoittamassa tai laskemassa jotain 💻 Toisinaan myös kasaan äänentoistolaitteita, myyn lippuja tansseihin ja ohjaan draamaa. Työssäni tykkään mahdollisuuksista kehittää, vaikuttaa ihmisten arkeen ja vaihtelevasta tehtävänkuvasta 🤹 Vapaa-ajalla oon elinikäinen opiskelija, teatteri-intoilija, ukulelensoittaja ja koiranomistaja.

Anna ohjaa tällä hetkellä lähinnä hallinnollisia töitä toimistosta käsin.

 

Harrastamaan kevään ryhmiin

Harrastamaan kevään ryhmiin

Kevään harrastusryhmien ilmoittautuminen on avattu Nuorisoseurojen Puodissa! Lämpimästi tervetuloa mukaan hyvään seuraan:

ALLE KOULUIKÄISTEN MUSKARIT

Maanantaisin opena Satu:

Torstaisin opena Sanni:

Perjantaisin opena Satu:

Sekä avoimet muskarit Mäki-Matin ja Yrttisuon perhepuistoissa keskiviikkoisin.

ALAKOULULAISILLE

Sekä kouluilla kokoontuvat kerhot osana Suomen mallin harrastustoimintaa, kooste tulossa!

AIKUISILLE

Sekä aikuisten viikoittaiset tapahtumat, kuten päivätanssit, seniorikerho, bingo ja Eläkeliiton jumpat. Näihin ei tarvitse ilmoittautua, pölähdät vain paikalle.

Koronapassi käyttöön tapahtumissa

Koronapassi käyttöön tapahtumissa

Länsi- ja Sisä-Suomen Aluehallintoviraston määräyksen mukaisesti yli 50 hengen kokoontumisissa on otettava käyttöön koronapassi aikavälillä 6.12.2021-5.1.2022. Myös meidän tapahtumissamme sisäänpääsyn yhteydessä tarkistetaan siis voimassa oleva koronatodistus tuona aikana.

Koronatodistus tarkastetaan tapahtumissa, joissa osallistujamäärä on yli 50 henkeä kerrallaan. Tämä tarkoittaa käytännössä Tapiolan tansseja sekä bingoa.

Ohjeet koronatodistuksen saamiseksi itselle käyttöön löytyy Kanta.fi-palvelun sivulta: https://www.kanta.fi/koronatodistus

Tiivistetysti:

  • kirjaudu Omakantaan kanta.fi -sivulla (esimerkiksi pankkitunnuksilla)
  • valitse vasemman reunan valikosta koronatodistus
  • avaa todistus painamalla pdf-linkkiä
  • tallenna todistus omalle laitteelle TAI ota siitä kuvakaappaus TAI tulosta se itsellesi

Suosittelemme noudattamaan myös muita turvallisuutta edistäviä ohjeita, kuten maskit, käsidesi, turvaväli ja oireisena kotiin jääminen. Edistetään yhdessä turvallisuutta ja pyritään pääsemään pois Jyväskylän leviämisvaiheesta pian!

Perheteatteria – avoimet työpajat joulukuussa

Perheteatteria – avoimet työpajat joulukuussa

Syksyllä päästään kokeilemaan vielä yhtä harrastusta – perheteatteria!

Perheteatteri on lapsen ja aikuisen yhteinen harrastus, jossa päästään uppoutumaan roolihahmojen ja tarinoiden maailmaan. Perheteatterituokiossa leikitään, liikutaan, eläydytään, heittäydytään ja hassutellaan yhdessä oman perheen kanssa. Alle kouluikäisten tuokioissa keskitytään erityisesti lapsen ja aikuisen yhteistyöhön. Alakoululaisten työpajoissa tehdään myös koko ryhmänä.

Työpajat ovat maksuttomia ja niihin voi loistavasti osallistua vaikkei olisi aiempaa kokemusta teatterista. Varauduttehan myös antamaan hieman palautetta teekupposen äärellä pajan jälkeen. Palautteen pohjalta toimintaa pyritään kehittämään myös keväälle.

Työpajakokeiluja järjestetään kaksi eri sisältöistä ja molemmat pajat vedetään kolmelle eri ikäryhmälle. Voitte osallistua joko jompaan kumpaan työpajaan tai molempiin. Ryhmiin otetaan korkeintaan 10 lasta per ryhmä.

Työpaja 1 – valitse joku näistä ryhmistä:

  • La 4.12. klo 10:00-10:45 3-4-vuotiaat
  • La 4.12. klo 11:00-11:45 5-6-vuotiaat
  • La 4.12. klo 13:00-14:30 alakoululaiset

Työpaja 2 – valitse joku näistä ryhmistä:

  • To 9.12. klo 16:00-16:45 3-4-vuotiaat – peruttu
  • To 9.12. klo 17:00-17:45 3-6-vuotiaat
  • Pe 10.12. klo 17:00-18:30 alakoululaiset

Pajat järjestetään Mäkituvalla osoitteessa Pitkäkatu 25, toisella puolella tietä Mäki-Matin perhepuistosta.

Ilmoittaudu työpajoihin ohjaaja Annalle sähköpostilla anna.leino@nuorisoseurat.fi – Ilmoittautumisen yhteydessä kerro lapsen nimi ja ikä, puhelinnumeronne sekä osallistutteko molempiin pajoihin vai vain jompaan kumpaan. Kysy jos jokin jäi mietityttämään!

Pajat järjestetään Jyväskylän kaupungin kohdeavustuksella.