Harrastusviikolla avoimet ovet / kaverikerta – tuu ja testaa!

Ensi viikolla 7.-13.9. vietetään valtakunnallista Harrastusviikkoa, ja sen kunniaksi Keljon Tapiolan kausiryhmissä on avoimet ovet / kaverikerta! Tervetuloa ilman ennakkoilmoittautumista tutustumaan eri harrastuksiin 🙂 Jos kipinä syttyy, niin monissa ryhmissä on vielä tilaakin.

Maanantaina

• 16:00 Perhemuskari 3kk-6v
  • 17:00 Luova lava Uke alakoululaisille
  • 17:00 Kokkikerho alakoululaisille
  • 18:15 Iltamuskari 3kk-6v

Tiistaina

• 17:00 Kokkikerho alakoululaisille

Keskiviikkona

• 15:00 Temppumuskari 1-2v
  • 15:50 Temppumuskari 2-3v

Torstaina

• 15:00 Sisarustemppumuskari
  • 15:50 Temppumuskari 3-4v
  • 16:40 Tanssimuskari 4-6v
  • 17:30 Luova lava Teatris alakoululaisille <– HUOM! Keljonkankaan koululla
  • 17:40 Uke/soittomuskari 4-6v
  • 18:30 Luova lava Poppis alakoululaisille

Vallitsevan tilanteen tähden joudumme turvallisuussyistä pyytämään tutustujilta myös nimen ja puhelinnumeron. Mikäli tutustujia on todella paljon, ohjaaja voi pyytää tutustujia myös seuraamaan sivusta tai esimerkiksi porrastetusti sisään.

Huom! Avoimet ovet / kaverikerta ei koske avoimia ryhmiä, joihin voi kertamaksulla osallistua muutoinkin koska vaan.

Harrastusviikko järjestetään tänä vuonna kolmannen kerran. Sen tavoitteena on esitellä järjestöjen tarjoamaa harrastustoimintaa esimerkiksi kouluissa ja tarjota maistiaisia erilaisista harrastusmahdollisuuksista. Yleensä meillä on ollut osana Harrastusviikkoa avointa toimintaa kouluilla ja tapahtumissa.

Tiedote: Tervetuloa harrastamaan turvallisesti!

Tervetuloa harrastamaan!

Harrastustoiminta jatkuu nuorisoseuroissa syksyn alkaessa. Kiinnitämme toiminnassamme erityistä huomiota turvallisuuteen ja seuraamme myös tiiviisti viranomaisten ohjeita. Turvallisen harrastamisen tueksi tarvitsemme jokaisen yhteistyötä.

• Oireisena jäädään aina kotiin eikä osallistuta toimintaan.
  • Myös lievät sairastumiseen viittaavat oireet ovat syy jäädä kotiin.
  • Ennen ja jälkeen harrastuksen pestään / desinfioidaan aina kädet.
  • Käytä vain omaa juomapulloa!
  • Mahdollisuuksien mukaan vanhemmat jättävät kouluikäiset harrastajat ulos eivätkä tule sisätiloihin.
  • Huolehdi, että ryhmän ohjaajilla on ajantasaiset yhteystiedot.
  • Muista hyvä yskimis- ja käsihygienia sekä turvavälit.
  • Ulkomailta tullessasi noudata viranomaisten karanteeniohjeita.

Tehdään yhdessä turvallinen harrastuskausi meille jokaiselle <3

Muskariryhmiä 0-6-vuotiaille lapsille

Syksyn muskariryhmien ilmoittautuminen on nyt käynnissä! Alle kouluikäisille on tarjolla erilaisia ryhmiä, joissa musiikin lisäksi voi painottua vaikkapa tanssi, soitto tai temppuilu. Alle 4-vuotiaiden ryhmiin osallistutaan pääosin yhdessä vanhemman kanssa ja 4-6-vuotiaiden ryhmät puolestaan ovat lapsen ikioma harrastus.

Ryhmät kokoontuvat maanantaisin, keskiviikkoisin tai torstaisin Keljon Tapiolassa. Tarkempi aikataulu löytyy muskari- ja musiikkiryhmien omalta sivulta. Syyskausi huipentuu ryhmän omaan esitykseen muskareiden pikkujouluissa!

Ilmoittaudu 0-6-vuotiaiden perhemuskariin tästä.

Ilmoittaudu 0-6-vuotiaiden iltamuskariin tästä.

Ilmoittaudu sisarustemppumuskariin tästä.

Ilmoittaudu 1-2-vuotiaiden temppumuskariin tästä.

Ilmoittaudu 2-3-vuotiaiden temppumuskariin tästä.

Ilmoittaudu 3-4-vuotiaiden temppumuskariin tästä.

Ilmoittaudu 4-6-vuotiaiden tanssimuskariin tästä.

Ilmoittaudu 4-6-vuotiaiden uke/soittomuskariin tästä.

Ilmoittaudu syksyn harrastusryhmiin!

Syksyn harrastusryhmät alkavat syyskuun ensimmäisellä viikolla, mutta ilmoittautuminen on jo avattu. Harrastuskalenterista löytyy toimintaa niin alle kouluikäisille, alakoululaisille kuin aikuisillekin – tervetuloa harrastamaan hyvään seuraan!

Alle kouluikäisille löytyy erilaisia muskariryhmiä maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Ryhmiä on sekä lukukausimaksulla, jolloin sinulla on taattu paikka tutussa ja kehittävässä harrastustoiminnassa, että kertamaksulla, jolloin voit osallistua silloin kun omiin aikatauluihin sopii.

Alakouluikäisille on tarjolla Luova lava-ryhmiä teatteri- tai musiikkipainotuksella maantaisin ja torstaisin sekä kokkikerhoja maanantaisin ja tiistaisin.

Aikuiselle löytyy harrastusmahdollisuus maanantain ukuleleryhmä Ukusista, tiistain kahvakuulailloista tai Varjorepertuaari-kuorosta.

Avoimet kesämuskarit

Tervetuloa avoimiin kesämuskareihin, jotka järjestetään tiistaisin Keljon Tapiolassa  ja keskiviikkoisin Mäki-Matin perhepuistossa. Kesämuskarit alkavat kesäkuun ensimmäisellä viikolla ja loppuvat elokuun puolivälissä. Yksi muskarikerta maksaa 3€/lapsi ja maksaa voit mobilepaylla tai käteisellä. Opettajina toimivat musiikkipedagogit Jenni Vikman ja Helinä Haapala. Ennakkoilmoittautua ei tarvitse, tervetuloa mukaan iloiseen ja kesäiseen seuraan!