Avoimet kesämuskarit

Tervetuloa avoimiin kesämuskareihin, jotka järjestetään tiistaisin Keljon Tapiolassa  ja keskiviikkoisin Mäki-Matin perhepuistossa. Kesämuskarit alkavat kesäkuun ensimmäisellä viikolla ja loppuvat elokuun puolivälissä. Yksi muskarikerta maksaa 3€/lapsi ja maksaa voit mobilepaylla tai käteisellä. Opettajina toimivat musiikkipedagogit Jenni Vikman ja Helinä Haapala. Ennakkoilmoittautua ei tarvitse, tervetuloa mukaan iloiseen ja kesäiseen seuraan!

Ilmoittaudu harrastusryhmien kevätkaudelle

Nuorisoseuran harrastusryhmien kevätkauden ilmoittautuminen on nyt auki. Nettisivujen muokkaaminen ei tällä hetkellä onnistu, joten ryhmien omilla sivuilla voi olla vanhoja tietoja. Ei hätää – tässä artikkelissa kaikki tuoreimmat tiedot!

Muskari- ja musiikkiryhmät

Kaikki syksyn ryhmät jatkavat samaan aikaan myös keväällä, paitsi koululaisten poplauluryhmä ja aikuisten ukuleleryhmä pidentyvät 60 min mittaisiksi. Ryhmiin ilmoittaudutaan  Nuorisoseurojen Puodissa. Ryhmien kausi alkaa joko ma 13.1. tai to 16.1. eli viikolla 3. Opettajana ei toimi Sanni vaan uusi opettaja, musiikkipedagogi (AMK) Jenni Vikman.

Alla olevista linkeistä pääset kunkin ryhmän ilmoittautumiseen suoraan:

Lisäksi avoimet muskariryhmät jatkavat keskiviikkoisin  pyörimistään Mäki-Matin perhepuistossa 15.1. alkaen. Näiden ryhmien opettajana aloittaa musiikkipedagogi (AMK) Helinä Haapala. Ryhmiin ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan voit vain pyörähtää paikalle ja maksaa 3€/lapsi käteisellä tai Mobilepaylla suoraan ohjaajalle. Aikataulu on seuraava:

• Klo 9:30-10:00 vauvat
  • Klo 10:10-10:40 1-2 v
  • Klo 10:50-11:30 perhemuskari (3 kk – 6 v)
  • Klo 11:30-12:00 2-3 v

Luova lava-ryhmät

Syksyn ryhmät jatkavat samaan aikaan samoilla kouluilla. Tiedot ryhmistä ja ilmoittautumislinkit ehdittiin päivittää jo aiemmin, joten ajankohtaiset tiedot löytyvät päivitettyinä Luova lava-sivulta – sinne siis! 🙂 (Paitsi Sounds-ryhmän ilmoittautuminen löytyy tuosta yltä.)

Kokkikerhot

Syksyn iso ryhmä jaetaan kahtia, joten kevätkaudella kokkikerhoja on kaksi! Toinen ryhmistä kokoontuu tuttuun aikaan maanantaisin ja toinen ryhmä samaan kellonaikaan tiistaisin. Kokkikerhojen kausi alkaa ma 13.1. tai ti 14.1. eli viikolla 3.

Pian se kevät jo koittaa, mutta sitä ennen vielä hyvää joulua <3

Etsimme muskari- ja musiikkiryhmien opettajaa

TYÖPAIKKAILMOITUS 11.11.2019

Muskari- ja musiikkiryhmien opettaja

Jyväskylän seudun Nuorisoseura ry on osa Suomen Nuorisoseurojen toimintaa. Suomen Nuorisoseurat ry on sitoutumaton lasten ja nuorten kulttuurijärjestö. Jyväskylän seudun Nuorisoseura ry tarjoaa kulttuurista toimintaa monipuolisesta vauvasta vaariin.

Haemme osaksi ohjaajatiimiämme muskari- ja musiikkiryhmien opettajaa kevätlukukaudelle 2020 äitiysloman sijaiseksi. Opetusvelvollisuus on 8-10 oppituntia viikossa (maanantai- ja torstai-illat). Työt voidaan myös jakaa kahden opettajan kesken.

Etsimämme opettaja on musiikin ammattilainen, joka kohtaa jokaisen harrastajan innostaen ja kannustaen. Muskariryhmiä järjestetään 0-6-vuotiaille niin vanhempi-lapsi -toimintana, sisarustoimintana kuin lasten omina ryhminä. Musiikkiryhmissämme harrastetaan poplaulua ja ukulelen soittoa, joten nämä instrumentit on hyvä olla hallussa. Oman työskentelyn suunnittelu ja itsenäinen työote ovat tärkeitä taitoja. Hyvät sosiaaliset, musiikilliset ja kasvatukselliset taidot auttavat tehtävän hoitamisessa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää varhaisiän musiikinopettajan koulutusta, myös alan opiskelijoiden hakemukset huomioidaan. Suomen kielen hyvä osaaminen on välttämätöntä.

Vapaamuotoiset hakemukset su 8.12. klo 23:59 mennessä sähköpostilla osoitteeseen luovalava.keskisuomi@nuorisoseurat.fi. Kerro hakemuksessasi miksi juuri sinä olisit meille paras muskari- ja musiikkiryhmien ope. Hakemukseen on liitettävä CV. Voit myös liittää mukaan lyhyen videoesittelyn (max. 2 minuuttia).

Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja:

Sanni Yli-Pekkala
muskarisanniylipekkala@gmail.com

Anna Leino / Luova lava-tiimi
luovalava.keskisuomi@nuorisoseurat.fi

Kesämuskarit tiistaisin

Avoimet kesämuskarit 2019 kokoontuvat Keljon Tapiolassa, Keljonkankaantie 10, Jyväskylä
Muskarit alkavat 4.6. ja jatkuvat 6.8.2019 saakka. Muskarimaksu on 3 € / kerta / lapsi.

Aikataulu tiistaisin 4.6.-6.8.2019:

• Perhemuskari klo 9.30-10
  • Perhemuskari klo 10.00–10.3o

Opettajana toimii musiikkipedagogiopiskelija Satu Pirnes. Muskareihin ei ole ennakkoilmoittautumista,

TERVETULOA MUKAAN 🙂

Lisätietoja Nuorisoseuran toimistolta puh. 040 765 5006, sähköposti: jklseudunns@gmail.com

Lasten talvirieha tulee taas!

Lasten talvirieha järjestetään jälleen 9.2. klo 10-14. Tänä vuonna tapahtuman järjestelyistä vastaa Nuorisoseuran Virkku-tiimi. Tapahtumassa on perheille mukavaa yhteistä talvista tekemistä, poniratsastusta, muskari-tanssituokioita ja taidekahvila sekä Taikuri Hölynpölyn esitys.

Seuraa tapahtumaa Facebookissa, niin pysyt kartalla!