Etsimme muskari- ja musiikkiryhmien opettajaa

TYÖPAIKKAILMOITUS 11.11.2019

Muskari- ja musiikkiryhmien opettaja

Jyväskylän seudun Nuorisoseura ry on osa Suomen Nuorisoseurojen toimintaa. Suomen Nuorisoseurat ry on sitoutumaton lasten ja nuorten kulttuurijärjestö. Jyväskylän seudun Nuorisoseura ry tarjoaa kulttuurista toimintaa monipuolisesta vauvasta vaariin.

Haemme osaksi ohjaajatiimiämme muskari- ja musiikkiryhmien opettajaa kevätlukukaudelle 2020 äitiysloman sijaiseksi. Opetusvelvollisuus on 8-10 oppituntia viikossa (maanantai- ja torstai-illat). Työt voidaan myös jakaa kahden opettajan kesken.

Etsimämme opettaja on musiikin ammattilainen, joka kohtaa jokaisen harrastajan innostaen ja kannustaen. Muskariryhmiä järjestetään 0-6-vuotiaille niin vanhempi-lapsi -toimintana, sisarustoimintana kuin lasten omina ryhminä. Musiikkiryhmissämme harrastetaan poplaulua ja ukulelen soittoa, joten nämä instrumentit on hyvä olla hallussa. Oman työskentelyn suunnittelu ja itsenäinen työote ovat tärkeitä taitoja. Hyvät sosiaaliset, musiikilliset ja kasvatukselliset taidot auttavat tehtävän hoitamisessa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää varhaisiän musiikinopettajan koulutusta, myös alan opiskelijoiden hakemukset huomioidaan. Suomen kielen hyvä osaaminen on välttämätöntä.

Vapaamuotoiset hakemukset su 8.12. klo 23:59 mennessä sähköpostilla osoitteeseen luovalava.keskisuomi@nuorisoseurat.fi. Kerro hakemuksessasi miksi juuri sinä olisit meille paras muskari- ja musiikkiryhmien ope. Hakemukseen on liitettävä CV. Voit myös liittää mukaan lyhyen videoesittelyn (max. 2 minuuttia).

Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja:

Sanni Yli-Pekkala
muskarisanniylipekkala@gmail.com

Anna Leino / Luova lava-tiimi
luovalava.keskisuomi@nuorisoseurat.fi

Lasten talvirieha tulee taas!

Lasten talvirieha järjestetään jälleen 9.2. klo 10-14. Tänä vuonna tapahtuman järjestelyistä vastaa Nuorisoseuran Virkku-tiimi. Tapahtumassa on perheille mukavaa yhteistä talvista tekemistä, poniratsastusta, muskari-tanssituokioita ja taidekahvila sekä Taikuri Hölynpölyn esitys.

Seuraa tapahtumaa Facebookissa, niin pysyt kartalla!

Toimintaa keväällä 2019

Hyvää uutta vuotta 2019! Vuosi vaihtui, mutta seuramme toimintakalenteri näyttää yhtä mukavalta kuin syksylläkin. Tässä pieni kooste eri toimintaryhmien jatkumisesta ja tulevista tapahtumista – löytyisikö täältä vaikka uusi harrastus?

Lapsille

Seuramme pyörittämät Luova lava -kerhot ja lasten poplauluryhmät jatkavat toimintaansa keväällä 2019 normaalisti. Keski-Palokan koulun Luova lavaa -kerho jatkuu ke 9.1. ja Keljonkankaan koulun kerho to 17.1. – molempiin kerhoihin uudet tulokkaat ovat tervetulleita! Muuramessa kokoontuva poplauluryhmä harjoittelee tiistaisin 15.1. alkaen ja Keljon Tapiolan poplauluryhmä käynnistyy torstaina 17.11. – molempiin poppiksiin otetaan mukaan uusia innokkaita laulajia!

Perheen yhteiset hetket

Keskiviikon suositut bingoillat jatkuvat 9.1. tuttuun tapaan. Bingoon voi osallistua myös koko perhe! Selkokieliset ohjeet bingoon osallistumisesta löydät tältä sivulta. Se on pallosta kii 😉

Ihana muskariopemme Sanni käynnistää muskarit taas 14.1. alkaen. Maanantaisin ja torstaisin on useita ryhmiä Keljon Tapiolassa ja keskiviikkoisin Sanni vetää avoimia muskariryhmiä Mäki-Matin perhepuistossa. Ota yhteyttä, mikäli muskari- tai musiikkitoiminta innostaa: muskarisanniylipekkala@gmail.com.

Perinteikäs Lasten talvirieha on lapsiperheille suunnattu tapahtuma lauantaina 9.2., jossa on mukavaa talvista tekemistä. Tapahtuman ohjelmassa on lapsia aiemminkin ihastuttanut Hurma-poni, hassunhauska Taikuri Hölynpöly, avoimia muskarihetkiä perheen pienimmille sekä erilaisia toimintapisteitä. Lisää tietoa tulossa pian myös Facebook-sivuille – pysy kuulolla!

Myös uusia toimintoja kokeillaan. Kahtena tiistai-iltapäivänä 19.2. ja 19.3. klo 15-19 Keljon Tapiolassa järjestetään vanhemmille ja lapsille suunnattu taidekahvila. Taidekahvilassa pääset nauttimaan taidetoiminnasta yhdessä lapsen kanssa ja nauttia samalla omia eväitä tai kahvion tuotteita. Projekti on osa opinnäytetyötä, jonka toteuttaa yhteisöpedagogiopiskelija Emmi Myllylä.

Aikuisille

Avoimet kahvakuulatunnit jatkuvat 8.1. tuttuun tapaan ulkosalla. Mikäli vuodenvaihteen juhlien jälkeen kaipaat mukavaa ja tehokasta yhdessä tekemistä sekä runsaasti raitista, olet tervetullut kuulailemaan tiistaisin klo 19 silloin kun sinulle sopii! Oma kuula kannattaa ottaa mukaan.

Varjorepertuaari-kuoro jatkaa harjoituksia 8.1. ja etsii kevääksi uusia laulajia riveihinsä. Rennolla otteella populäärimusiikkia ja ”varjorepertuaaria” esittävä porukka harjoittelee Viitaniemen koululla – ota yhteyttä varjorepertuaari@gmail.com ja tule mukaan!

Eläkeliiton kanssa yhteistyössä järjestettävät päivätanssit korkkasivat Keljon Tapiolan jo 1.1. ja jatkavat joka toinen tiistai tuttuun tapaan. Seuraavan kerran päivätanssaillaan 15.1. – lisätietoja sekä Tanssit ja tanssikurssit-sivulta että eläkeliiton sivuilta.

Myös Keljonkankaan seniorit jatkavat kokoontumisia 9.1. klo 12:45. Pitkään kokoontunut joukko ottaa mielellään uusia ”kerholaisia” mukaan iloiseen toimintaan.

Mitä muuta

Virkku-tiimi jatkaa 14.1. osin vanhan ja osin uuden tiimivahvistuksen voimin. Tiimin toimintaa kehitetään koko ajan ja mukaan otetaan uusia ihmisiä koska tahansa. Projektitiimi on mukana esimerkiksi lasten talviriehan ja taidekahvilatoiminnan järjestämisessä, mutta myös omia projekteja ja taidetta tehdään innostuksen mukaan! Jos keväältä puuttu säännöllinen tekeminen, niin tule tiimiin.

Tapiolan väki ja Rempparyhmä ovat aloittaneet urakat jo vuoden alusta. Seuran kantava voima koostuu aktiivisesta ja osaavasta joukosta, joka ylläpitää Keljon Tapiolan lisäksi myös muiden seurantalojen kuntoa tarpeen mukaan. Tällä jengillä on hyvä aloittaa vuosi 2019!