Koronapassi käyttöön tapahtumissa

Koronapassi käyttöön tapahtumissa

Länsi- ja Sisä-Suomen Aluehallintoviraston määräyksen mukaisesti yli 50 hengen kokoontumisissa on otettava käyttöön koronapassi aikavälillä 6.12.2021-5.1.2022. Myös meidän tapahtumissamme sisäänpääsyn yhteydessä tarkistetaan siis voimassa oleva koronatodistus tuona aikana.

Koronatodistus tarkastetaan tapahtumissa, joissa osallistujamäärä on yli 50 henkeä kerrallaan. Tämä tarkoittaa käytännössä Tapiolan tansseja sekä bingoa.

Ohjeet koronatodistuksen saamiseksi itselle käyttöön löytyy Kanta.fi-palvelun sivulta: https://www.kanta.fi/koronatodistus

Tiivistetysti:

  • kirjaudu Omakantaan kanta.fi -sivulla (esimerkiksi pankkitunnuksilla)
  • valitse vasemman reunan valikosta koronatodistus
  • avaa todistus painamalla pdf-linkkiä
  • tallenna todistus omalle laitteelle TAI ota siitä kuvakaappaus TAI tulosta se itsellesi

Suosittelemme noudattamaan myös muita turvallisuutta edistäviä ohjeita, kuten maskit, käsidesi, turvaväli ja oireisena kotiin jääminen. Edistetään yhdessä turvallisuutta ja pyritään pääsemään pois Jyväskylän leviämisvaiheesta pian!

Toimintaa syyskaudella

Toimintaa syyskaudella

Maailma avautuu ja me ollaan siitä niiiiin iloisia! Talolla on syyskuussa alkanut moni tauolla ollut toiminta pitkästä aikaa ja jälleennäkemisen riemu on ollut käsin kosketeltavaa. Halusimme koostaa mitä kaikkea ihania säännöllisiä toimintoja meillä on, jotta voit valita sieltä itsellesi sopivimman 🙂

Tiesitkö, että Nuorisoseuralla on paljon toimintaa muuallakin kuin Keljon Tapiolassa? Avoimiin muskareihin pääsee Mäki-Matin perhepuistossa ja Yrttisuon perhepuistossa. Luova lava Teatris-ryhmät kokoontuvat Keljonkankaan keskutassa Neulaskankaan päiväkodilla. Varjorepertuaari-kuoro kokoontuu Viitaniemen koululla. Kouluilla kokoontuvat kerhot ovat ainoastaan kyseisen koulun oppilaille suunnattuja.

Näiden säännöllisten toimintojen lisäksi talolla saattaa olla yksittäisiäkin tapahtumia. Niistä saat parhaiten tiedon seuraamalla meitä täällä nettisivuilla, Facebookissa tai Instagramissa.