Tiedote: Tervetuloa harrastamaan turvallisesti!

Tervetuloa harrastamaan!

Harrastustoiminta jatkuu nuorisoseuroissa syksyn alkaessa. Kiinnitämme toiminnassamme erityistä huomiota turvallisuuteen ja seuraamme myös tiiviisti viranomaisten ohjeita. Turvallisen harrastamisen tueksi tarvitsemme jokaisen yhteistyötä.

• Oireisena jäädään aina kotiin eikä osallistuta toimintaan.
  • Myös lievät sairastumiseen viittaavat oireet ovat syy jäädä kotiin.
  • Ennen ja jälkeen harrastuksen pestään / desinfioidaan aina kädet.
  • Käytä vain omaa juomapulloa!
  • Mahdollisuuksien mukaan vanhemmat jättävät kouluikäiset harrastajat ulos eivätkä tule sisätiloihin.
  • Huolehdi, että ryhmän ohjaajilla on ajantasaiset yhteystiedot.
  • Muista hyvä yskimis- ja käsihygienia sekä turvavälit.
  • Ulkomailta tullessasi noudata viranomaisten karanteeniohjeita.

Tehdään yhdessä turvallinen harrastuskausi meille jokaiselle <3

Kahvakuulatreenit ulkona

Ensi viikolla ti 18.8. klo 18-19 alkaa tauon jälkeen myös avoimet kahvakuulatreenit. Kahvakuulailemaan voit tulla kun sinulle sopii, maksu hoidetaan käteisellä tai MobilePaylla paikan päällä ohjaajalle. Treenit pidetään ulkona Keljon Tapiolan pihassa ja tässä ryhmässä ei tule ongelmaa turvavälien suhteen! Yhdessä ulkoileminen on turvallista, mukavaa ja hyvinvointia edistävää.

Tullessasi treeniin tarvitset vain ulkoiluun sopivat vaatteet (suosituksena kerrospukeutuminen, jolloin kerroksia voi tarvittaessa lisätä tai vähentää) ja oman kahvakuulan. Tapiolasta saa tarvittaessa kuulan lainaan, mutta niitä ei ole montaa.

Tervetuloa nauttimaan yhteisöllisestä liikunnasta!

Ilmoittaudu syksyn harrastusryhmiin!

Syksyn harrastusryhmät alkavat syyskuun ensimmäisellä viikolla, mutta ilmoittautuminen on jo avattu. Harrastuskalenterista löytyy toimintaa niin alle kouluikäisille, alakoululaisille kuin aikuisillekin – tervetuloa harrastamaan hyvään seuraan!

Alle kouluikäisille löytyy erilaisia muskariryhmiä maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Ryhmiä on sekä lukukausimaksulla, jolloin sinulla on taattu paikka tutussa ja kehittävässä harrastustoiminnassa, että kertamaksulla, jolloin voit osallistua silloin kun omiin aikatauluihin sopii.

Alakouluikäisille on tarjolla Luova lava-ryhmiä teatteri- tai musiikkipainotuksella maantaisin ja torstaisin sekä kokkikerhoja maanantaisin ja tiistaisin.

Aikuiselle löytyy harrastusmahdollisuus maanantain ukuleleryhmä Ukusista, tiistain kahvakuulailloista tai Varjorepertuaari-kuorosta.

Kehonhuolto ja liikkuvuus-tunnit 2019

Kehonhuolto ja liikkuvuus-tunnit Keljon Tapiolassa ( Keljonkankaantie 10)

Kurssilla tehdään monipuolisia harjoitteita kehon liikkuvuuden ja hyvinvoinnin lisäämiseksi sekä liikeratojen avaamiseksi. Harjoitteita tehdään erilaisia tekniikoita hyödyntäen sekä seisten että lattiatasossa. Kurssi sopii kaikille liikunnasta ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Osallistumismaksu 5 € / kerta, nuorisoseuran jäsenille 2 € / kerta. Maksu tapahtuu paikan päällä käteisellä. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Varusteeksi sopii joustava vaatetus, sisäliikuntakengät eivät ole pakolliset. Otathan oman jumppapatjan mukaan.

Kurssin ohjaajana toimii Elisa Kirvesniemi. Lisätietoja tunneista voit tarvittaessa kysellä numerosta 040 775 1285.

Tervetuloa mukaan!

Avoimet kahvakuulaillat

Avoimet kahvakuulaillat tiistaisin Keljon Tapiolassa, ulkona, Keljonkankaantie 10. Harjoittelu toteutuu ryhmässä oma kuntotaso huomioiden. Laji sopii naisille ja miehille. Ota oma kahvakuula mukaan.Osallistumismaksu 5 €/krt, jäsenille 2 €/krt.