Ilmoittautuminen syksyn harrastusryhmiin on auki!

Ilmoittautuminen syksyn harrastusryhmiin on auki!

Ilmoittautuminen syksyn harrastusryhmiin on auki ja kaikkea kivaa on taas tarjolla niin pienille kuin isoille! Suurin osa ryhmistä kokoontuu Keljonkankaalla, Keljon Tapiolassa. Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu Nuorisoseurojen Puodissa. Voit myös klikata kerhon kohtaa tässä artikkelissa, niin pääset kerhon ilmoittautumisen sivulle. Tervetuloa harrastamaan hyvään seuraan. <3

Muskarit alle kouluikäisille

Maanantaisin muskariopena Satu:

Torstaisin muskariopena Satu:

Perjantaisin muskariopena Helinä:


Luova lava-kerhot ja kokkikerhot alakoululaisille

Luova lava Teatris ja Leffa kerhoja ohjaa Inka, Kokkikerhoja Oliver ja Luova lava Uke kerhoa Satu

Maanantaisin

Tiistaisin

Torstaisin

 

Musiikkiryhmät aikuisille

 

Harrastamaan kevään ryhmiin

Harrastamaan kevään ryhmiin

Kevään harrastusryhmien ilmoittautuminen on avattu Nuorisoseurojen Puodissa! Lämpimästi tervetuloa mukaan hyvään seuraan:

ALLE KOULUIKÄISTEN MUSKARIT

Maanantaisin opena Satu:

Torstaisin opena Sanni:

Perjantaisin opena Satu:

Sekä avoimet muskarit Mäki-Matin ja Yrttisuon perhepuistoissa keskiviikkoisin.

ALAKOULULAISILLE

Sekä kouluilla kokoontuvat kerhot osana Suomen mallin harrastustoimintaa, kooste tulossa!

AIKUISILLE

Sekä aikuisten viikoittaiset tapahtumat, kuten päivätanssit, seniorikerho, bingo ja Eläkeliiton jumpat. Näihin ei tarvitse ilmoittautua, pölähdät vain paikalle.

Toimintaa syyskaudella

Toimintaa syyskaudella

Maailma avautuu ja me ollaan siitä niiiiin iloisia! Talolla on syyskuussa alkanut moni tauolla ollut toiminta pitkästä aikaa ja jälleennäkemisen riemu on ollut käsin kosketeltavaa. Halusimme koostaa mitä kaikkea ihania säännöllisiä toimintoja meillä on, jotta voit valita sieltä itsellesi sopivimman 🙂

Tiesitkö, että Nuorisoseuralla on paljon toimintaa muuallakin kuin Keljon Tapiolassa? Avoimiin muskareihin pääsee Mäki-Matin perhepuistossa ja Yrttisuon perhepuistossa. Luova lava Teatris-ryhmät kokoontuvat Keljonkankaan keskutassa Neulaskankaan päiväkodilla. Varjorepertuaari-kuoro kokoontuu Viitaniemen koululla. Kouluilla kokoontuvat kerhot ovat ainoastaan kyseisen koulun oppilaille suunnattuja.

Näiden säännöllisten toimintojen lisäksi talolla saattaa olla yksittäisiäkin tapahtumia. Niistä saat parhaiten tiedon seuraamalla meitä täällä nettisivuilla, Facebookissa tai Instagramissa.

Kolmen kerran kurssit syksyllä

Kolmen kerran kurssit syksyllä

Syyskuusta alkaen harrastetaan erilaisilla kolmen kerran kursseilla maanantaisin 19.00-21.30 Keljon Tapiolassa. Kukin kurssiteema kestää kolme kertaa ja aiheeseen perehdytään niin teorian kuin käytännön kautta yhdessä kokeillen. Kaikilla kursseilla on myös kahvi-/teetarjoilu.

13.9.-27.9. Makramee-käsitöitä

Kolmen kerran makrameekurssin aikana tehdään neljä erilaista makramee työtä aina ryijystä korviksiin. Tulet oppimaan solmeilun periaatteita hyvässä seurassa teen- tai kahvikupin äärellä. Tervetuloa someilemaan Tapiolaan!

11.10.-25.10. Syksyn satoa 

Syksynsatoa-kurssi on kolmen kerran kokkauskurssi aikuisille. Kurssin aikana valmistetaan ruokia ja leipomuksia hyödyntäen suomalaista syyssatoa hyväkseen. Tervetuloa nauttimaan yhdessä tekemisestä, herkullisista mauista sekä hyvästä seurasta!

8.11.-22.11. Sämpylät ja pullat

Kolmen kerran Sämpylät ja pullat -kurssilla syvennytään hiivaleivontaan. Saat vinkkejä raskileivonnasta, hyvän kuoren muodostumisesta sekä erilaisista pullatäytteistä – hyvän pullantekoa unohtamatta. Jokaisen illan päätteeksi maistelemme leivonnaisia hyvän teen tai kahvin kanssa hyvässä seurassa tietenkin.

7.12.(ti)-20.12. Joululeivonnaiset

Kolmen kerran Joululeivonta-kurssilla tutustutaan joulun mausteisiin ja makuihin. Voit valmistaa leivonnaisia itsellesi tai lahjaksi ystävälle. Kaikki kurssin aikana toteutetut reseptit kootaan yhteiseksi reseptivihkoksi. Illan päätteeksi juomme kahvia, teetä tai glögiä ihanien leivosten kanssa.

Kaikki kevään kursseilla käyneet suosittelevat Tapiolan kolmen kerran kursseja! ??✔️

Ilmoittaudu mukaan kursseille osoitteessa puoti.nuorisoseurat.fi tai sähköpostitse: hanna.kakko@jklns.fi