Hei, olen Emmi Myllylä ja olen 30 vuotias. Olen kotoisin täältä Jyväskylästä, mutta olen 10 vuotta asunut muualla. Opiskelen viimeistä vuotta yhteisöpedagogiksi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa Mikkelissä. Minun tulevaisuuden haaveena on avata oma taidekahvila. Tykkään tehdä koruja ja erilaisia käsitöitä.

Jyväskylän seudun Nuorisoseura ry toimii minun opinnäytetyöni tilaajana. Teen opinnäytetyönä taidekahvilan suunnitelman. Taidekahvilalla tarkoitetaan paikkaa, jossa vanhempi pääsee kokeilemaan yhdessä lasten kanssa erilaisia taidemuotoja. Taidemuotoja pääsee kokeilemaan erilaisissa pajoissa ja niissä on vaihtuva teema. Minun suunnittelema toiminta painottuu kädentaitoihin. Tarjolla on myös pientä purtavaa ja juotavaa.

Taidekahvilasta on tulossa pop-up kokeiluja lauantaina 9.2 sekä tiistaina 19.2 ja 19.3..