Hei! Olen Emmi Myllylä ja opiskelen viimeistä vuotta yhteisöpedagogiksi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa. Teen helmikuussa 2019 kyselyn taidekahvilatoiminnasta osana opinnäytetyötäni Jyväskylän seudun Nuorisoseura ry:lle.
Kyselyn tarkoituksena on selvittää, millaisen taidekahvilan sinä haluaisit Keljonkankaalle. Taidekahvilalla tarkoitetaan tässä kyselyssä paikkaa jossa vanhempi pääsee kokeilemaan yhdessä lasten kanssa erilaisia taidemuotoja. Tekemisen lisäksi taidekahvilasta voi ostaa pientä purtavaa ja juotavaa – myös omia eväitä voi ottaa mukaan.

Taidekahvilatoimintaa kokeillaan kevättalvella kolmesti Keljon Tapiolassa:

  • La 9.2. klo 10-14 (Lasten talviriehan yhteydessä)
  • Ti 19.2. klo 15-19
  • Ti 19.3. klo 15-19 

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja opiskelija Emmi Myllylältä jklseudunns@gmail.com sähköpostin kautta.

Kiitos mielipiteistänne ja osallistumisestanne kyselyyn ja taidetoiminnan kehittelyyn!