Joulu alkaa olla jo nurkan takana. Tässä sinulle ilahduttavia joululahjavinkkejä rakkaalle, ystävälle tai itsellesi.

Nuorisoseurakoru

Tyylikkäät nuorisoseurakorut ovat jyväskyläläisen suunnittelija ja kultaseppä Piia Södergårdin käsialaa. Korusara on tehty juhlistamaan 100 vuotiasta seuraamme ja suunnittelun lähtökohtana on Kasvu-teema järjestön toiminta-ajatusta kuvaten. Korusarjan löydät kokonaisuudessaan Nuorisoseurakorusarjan-välilehdeltä. Jos hankit korut ennen 22.12. saat Nuorisoseuraheijastimen kaupan päälle.

Harrastuskummius

Tämä lahjaidea on aineeton ja pääset sen kautta tekemään hyvää. Jokaisella lapsella ei ole mahdollista harrastaa taustasta tai tilanteesta riippuen. Harrastuskummina voit tukea harrastus -toimintaamme haluamallasi summalla. Harrastuskummiudesta löytyy lisää tietoa info-välilehdeltä. Ennen 22.12. tehdyistä harrastuskummituista annamme Jyväskylän seudun Nuorisoseura -kangaskassin lahjaksi sinulle.

Muskaripassi

10 kerra muskaripassi on tehty ensi kevään avoimiin muskareihin osallistuville. Keväällä avoimet muskarit maksavat 4€ kerralta. Muskaripassi maksaa 36€, eli sillä saat yhden muskarikerran ilmaiseksi. Passin voi tilata ja ostaa Jyväskylän seudun Nuorisoseuran toimistolta 040 7655 006, jklseudunns@gmail.com tai tulemalla paikan päälle. (Toimisto auki arkisin 9.00-14.00 aina 22.12. asti) Ennen 22.12. tehdyistä ostoista saat Nuorisoseura heijastimen kaupanpäälle.

Yllätyksellisiä ja ilahduttavia lahjahankintoja sekä rentoa joulunodotusta!
Sinulle toivoo
Jyväskylän seudun Nurisoseruan väki