Tule harrastamaan turvallisesti Tapiolaan kolmen kerran harrastuskursseille!

Tiistaisin kello 19.00-21.00 harrastetaan käsitöitä. Ensimmäisellä käsityökurssilla virkataan, toisella tehdään makramesolmuja ja kolmannella tehdään käytännön käsitöitä kierrätysmateriaaleista. Kaikki kurssit järjestetään Keljon Tapiolassa, Keljonkankaantie 10. Tapiolan saliin mahtuu reiluin turvavälein, tiloista löytyy käsienpesualtaat ja käsidesiä, ja osallistujille voidaan tarjota maskit.

Kursseille ilmoittaudutaan aina erikseen ennen kurssin alkua Puodin kautta. Kurssille mahtuu 10 osallistujaa.

Olet enemmän kuin tervetullut harrastamaan hyvään seuraan!

Käsityökurssit:

Virkaten-kurssi  9.3.-23.3.

Haluatko oppia jotain uutta tai virkistää virkkaustaitojasi. Jokaisella kerralla tehdään virkkaustyö erinlaisia menetelmiä käyttäen hyvässä seurassa höpöttäen kahvin ja teen äärellä. Aiempaa virkkaustaitoa ei tarvitaa ja materiaalit virkkaustöihin tulevat talon puolesta. Kurssilla pääset myös halutessasi itse vaikuttamaan ohjeisiin ja töiden lopputulokseen sekä luomaan itse. Virkataan, kun nähdään!

Markame-kurssi 30.3.-13.4.

Onko mielesi tehnyt opetella makramesolmeilua tai haluatko muistella miten leivonpäänsolmu tehtiin?  Jokaisella kerralla tehdään pieni makrametyö ja opetellaan samalla eri solmujen tekemistä hyvässä seurassa höpöttäen. Käsitöitä tehdessä voit halutessasi juoda teetä tai kahvia ja tutustua myös muihin kurssilaisiin. Aiempaa solmeilutaitoa et tarvitse ja materiaalit töihin tulevat talon puolesta. Tule mukaan solmeilemaan.

LuommEco-kurssi 20.4.-4.5.

LuommEco kurssilla tehdään käyttännön käsitöitä, kuten mehiläisvahakangasta ja bambu tiskirättejä sekä keskustellan eco-ystävällisestä toiminnasta. Pääset samalla oppimaan jotain uutta ja tehtyä monikäyttöisiä tavaroita kotiisi. Kurssilla pyritään käyttämään kierrätysmateriaaleja ja voit tuoda myös kotoasi vanhoja kankaita esim. paitojasi tai vanhan lakanasi. Materiaalit töihin löytävät myös talon puolesta. Töitä tehdään yhdessä teetä tai kahvia juoden sekä hyvällä fiiliksellä.

Jos sinulle tulee kysyttävää kursseista, ilmoittautumisesta tai jostakin muusta, niin voit olla yhteydessä Hanna Kakkoon:

hanna.kakko@jklns.fi
050 598 0660

Kurssi on järjestetty Kansalaisfoorumin kurssituella