Tule harrastamaan turvallisesti Tapiolaan kolmen kerran harrastuskursseille.

Torstaisin kello 19.00-21.30 harrastetaan leivontaa.

Ensimmäisellä leivontakurssilla hiivaleivotaan, toisella ja kolmannella tehdään tutustutaan kakkujen maailmaan ja kolmannella matkataan suomen halki perinneleivonnan merkeissä. Kaikki kurssit järjestetään Keljon Tapiolassa, Keljonkankaantie 10. Tapiolan saliin mahtuu osallistumaan reiluin turvavälein, tiloista löytyy käsienpesualtaat ja käsidesiä, ja osallistujille voidaan tarjota maskit.

Kursseille ilmoittaudutaan aina erikseen ennen kurssin alkua Puodin kautta. Kullekin kurssille mahtuu 10 osallistujaa.

Olet enemmän kuin tervetullut harrastamaan hyvään seuraan!

Leivontakurssit:

Sämpylät ja pullat – 11.3., 18.3. ja 25.3.

Haluatko oppia tekemään erittäin hyvää pullaa? Kurssilla paneudutaan hiivaleivontaa, hyvään kuoren tekemiseen, raskeihin sekä erilaisiin pullatäytteisiin. Pääset harjoittamaan myös leivontakäsityötaitojasi hyvässä hengessä. Jokaisen kerran lopussa ihastelemme tuotoksiamme ja maistelemme niitä kahviin sekä teen kanssa.

Kakut – 1.4., 8.4. ja 15.4.

Oletko aina halunnut tehdä Naked-cake:n? Kakku-kurssilla tullaan tekemään 3 erinlaista kakkua kuppikakuista trendikkäisiin kreemikakkuihin. Saat tietoa, opit kädentaitoa sekä pääset harjoittamaan luovuuttasi ja vielä kaikki tämä tapahtuu iloisessa seurassa. Jokaisen kerran jälkeen maistelemme ohjaajan tekemään kakkua kahvin tai teen kanssa ja tututumme samalla muihin kurssilaisiin. Saat myös joka kerran jälkeen kotiinviemisiä aina kuppikakuista kokonaiseen kakkuun.

Perinne-leivonnaiset –  22.4., 29.4. ja 6.5.

Tiedätkö miten karjalanpiirakka rypytetään tai pyöröset tehdään? Perinneleivonta kurssilla päästään matkaamaan halki suomen perinneleivonnan merkeissä. Leipomuksia tehdään itse ja yhdessä sekä kurkkaamme hieman myös historiaan leivosten takana. Jokaisen kerran päätteeksi ihastelemme tuotoksiamme ja maistelemme niitä kahvin tai teen kanssa. Leipomuksista riittää myös kotiin viemisiksikin. Pääset myös itse vaikuttamaan siihen mitä kaikkia perinneleivonnaisia teemme kurssin aikana.

Jos sinulle tulee kysyttävää kursseista, ilmoittautumisesta tai jostakin muusta, niin voit olla yhteydessä Hanna Kakkoon:

hanna.kakko@jklns.fi
050 598 0660

Kurssi on järjestetty Kansalaisfoorumin kurssituella