Jäsentiedote 2021

Talviset terveiset Jyväskylän seudun Nuorisoseurasta!

Nuorisoseurassa on laaja kirjo kulttuurista harrastus- ja muuta toimintaa. Mukana yhteisössä on eri-ikäisiä ryhmien jäseniä sekä vapaaehtoistoimijoita niin yhdistyksen kuin Nuorisoseurantalo Keljon Tapiolan ylläpidossa, toiminnoissa ja tapahtumissa sekä yhdistyksen hallinnossa.

Ohjaajatiimissä työskentelee kulttuuri- ja nuorisoalan ammattilaisia. Lisäksi yhdistyksellä on laajaa työtoimintaa niin tilojen ylläpidon
kuin toimintojenkin parissa Annan ja Hannan ohjauksessa.

Koronapandemia on kurittanut kaikkia jo vuoden ajan. Meidän järjestötoimijoiden – kuten kaikkien muidenkin – on täytynyt sopeutua vallitseviin olosuhteisiin sekä voimassa oleviin rajoituksiin.
Nuorisoseurajärjstö kantaa huolta hyvinvoinnista harrastusten jäätyä pois koronarajoitusten myötä. Tauon pitkittyessä saattaa moni pudota kokonaan pois harrastamisen piiristä.

Pyrimme jatkamaan toimintaa mahdollisuuksien mukaan, mutta haluamme myös taata turvallisen harrastamisen, joten seuraamme paikallisia rajoituksia ja reagoimme niiden mukaan. Toimintamme on ollut osittain tauolla, mutta toivomme, että pian saamme jatkaa taas kaikkien harrastusten järjestämistä.

Toivomme, että kaikki toimintaan osallistuvat noudattavat hygienia- ja turvallisuusohjeistuksia ja ottavat muut huomioon.

Ajankohtaiset tiedot toiminnasta löydät nettisivuiltamme www.jyvaskylanseudunnuorisoseura.fi ja jäsenkirje avautuu artikkeliin alussa olevasta linkistä.

Aurinkoista kevättä kaikille toivottaa Veera Henttonen, Jyväskylän seudun Nuorisoseuran puheenjohtaja