Syyskuusta alkaen harrastetaan erilaisilla kolmen kerran kursseilla maanantaisin 19.00-21.30 Keljon Tapiolassa. Kukin kurssiteema kestää kolme kertaa ja aiheeseen perehdytään niin teorian kuin käytännön kautta yhdessä kokeillen. Kaikilla kursseilla on myös kahvi-/teetarjoilu.

13.9.-27.9. Makramee-käsitöitä

Kolmen kerran makrameekurssin aikana tehdään neljä erilaista makramee työtä aina ryijystä korviksiin. Tulet oppimaan solmeilun periaatteita hyvässä seurassa teen- tai kahvikupin äärellä. Tervetuloa someilemaan Tapiolaan!

11.10.-25.10. Syksyn satoa 

Syksynsatoa-kurssi on kolmen kerran kokkauskurssi aikuisille. Kurssin aikana valmistetaan ruokia ja leipomuksia hyödyntäen suomalaista syyssatoa hyväkseen. Tervetuloa nauttimaan yhdessä tekemisestä, herkullisista mauista sekä hyvästä seurasta!

8.11.-22.11. Sämpylät ja pullat

Kolmen kerran Sämpylät ja pullat -kurssilla syvennytään hiivaleivontaan. Saat vinkkejä raskileivonnasta, hyvän kuoren muodostumisesta sekä erilaisista pullatäytteistä – hyvän pullantekoa unohtamatta. Jokaisen illan päätteeksi maistelemme leivonnaisia hyvän teen tai kahvin kanssa hyvässä seurassa tietenkin.

7.12.(ti)-20.12. Joululeivonnaiset

Kolmen kerran Joululeivonta-kurssilla tutustutaan joulun mausteisiin ja makuihin. Voit valmistaa leivonnaisia itsellesi tai lahjaksi ystävälle. Kaikki kurssin aikana toteutetut reseptit kootaan yhteiseksi reseptivihkoksi. Illan päätteeksi juomme kahvia, teetä tai glögiä ihanien leivosten kanssa.

Kaikki kevään kursseilla käyneet suosittelevat Tapiolan kolmen kerran kursseja! ??✔️

Ilmoittaudu mukaan kursseille osoitteessa puoti.nuorisoseurat.fi tai sähköpostitse: hanna.kakko@jklns.fi