Syksyllä päästään kokeilemaan vielä yhtä harrastusta – perheteatteria!

Perheteatteri on lapsen ja aikuisen yhteinen harrastus, jossa päästään uppoutumaan roolihahmojen ja tarinoiden maailmaan. Perheteatterituokiossa leikitään, liikutaan, eläydytään, heittäydytään ja hassutellaan yhdessä oman perheen kanssa. Alle kouluikäisten tuokioissa keskitytään erityisesti lapsen ja aikuisen yhteistyöhön. Alakoululaisten työpajoissa tehdään myös koko ryhmänä.

Työpajat ovat maksuttomia ja niihin voi loistavasti osallistua vaikkei olisi aiempaa kokemusta teatterista. Varauduttehan myös antamaan hieman palautetta teekupposen äärellä pajan jälkeen. Palautteen pohjalta toimintaa pyritään kehittämään myös keväälle.

Työpajakokeiluja järjestetään kaksi eri sisältöistä ja molemmat pajat vedetään kolmelle eri ikäryhmälle. Voitte osallistua joko jompaan kumpaan työpajaan tai molempiin. Ryhmiin otetaan korkeintaan 10 lasta per ryhmä.

Työpaja 1 – valitse joku näistä ryhmistä:

  • La 4.12. klo 10:00-10:45 3-4-vuotiaat
  • La 4.12. klo 11:00-11:45 5-6-vuotiaat
  • La 4.12. klo 13:00-14:30 alakoululaiset

Työpaja 2 – valitse joku näistä ryhmistä:

  • To 9.12. klo 16:00-16:45 3-4-vuotiaat – peruttu
  • To 9.12. klo 17:00-17:45 3-6-vuotiaat
  • Pe 10.12. klo 17:00-18:30 alakoululaiset

Pajat järjestetään Mäkituvalla osoitteessa Pitkäkatu 25, toisella puolella tietä Mäki-Matin perhepuistosta.

Ilmoittaudu työpajoihin ohjaaja Annalle sähköpostilla anna.leino@nuorisoseurat.fi – Ilmoittautumisen yhteydessä kerro lapsen nimi ja ikä, puhelinnumeronne sekä osallistutteko molempiin pajoihin vai vain jompaan kumpaan. Kysy jos jokin jäi mietityttämään!

Pajat järjestetään Jyväskylän kaupungin kohdeavustuksella.