Seuralla on upeita osaavia työntekijöitä erilaisissa tehtävissä. Tutustu kevään 2022 työntekijätiimiin:

Olen Helinä Haapala, pikkuhiljaa äitiyslomalta töihin palaileva muskariopettaja ja kahden ihanan tytön äiti ❤️ Opetan tällä hetkellä Palokan koululla torstaisin taaperomuskaria sekä tanssimuskaria. Iloitsen siitä kun näen, että aikuiset ja lapset heittäytyvät mukaan yhteismusisointiin ja koemme yhdessä musiikin riemua! Rakastan luontoa, ja musiikin lisäksi minulle on tärkeää myös rauhoittuminen ja hiljaisuus sekä luonnossa liikkuminen perheeni kanssa ???

Helinä opettaa torstaisin MLL Palokan kanssa yhteistyössä järjestettäviä muskariryhmiä.

 

 

 

Moikka! ☀️ Olen Satu, ja toimin muskariopettajana sekä Luova Lava – ohjaajana. ? Minulle musiikki ja yhdessä musisoiminen on terapeuttista toimintaa, jossa tärkeintä ei ole oikein tekeminen, vaan ilon, riemun ja yhteisöllisyyden kokeminen. ? Mun pääinstrumentti on laulu, ja olen rakastanut laulamista pienestä tytöstä lähtien. Tykkään tosi paljon myös musiikkiliikunnasta ja tanssista. ?? Riemullisimpia hetkiä muskareissani ovatkin usein musiikkiliikuntasessiot! ? Lämpimästi Tervetuloa mun ryhmiin, kokemaan musiikin iloa ja riemua! ?

Satu opettaa Tapiolassa maanantain ja perjantain muskareita ja alakoululaisten Luova lava Sounds-musiikkiryhmää sekä Yrttisuon perhepuiston avoimia muskariryhmiä keskiviikkoisin.

 

 

Hei! Olen Erika ja olen musiikkipedagogi sekä musiikinopettajaopiskelija.
Rakastan askarrella kortteja, piirtää, leipoa sekä lenkkeillä. Uusin harrastukseni on sulkapallo, jota käyn pelaamassa puolisoni kanssa kerran viikossa.
Minulla musiikki on kulkenut aina mukana. Pääinstrumenttini ovat piano ja laulu. Minulle tärkeintä musiikissa on ilo ja yhteisöllisyys. Yhdessä musisoiminen ja viihtyminen takaavat mielekkään tunnelman! Nähdään muskareissa! ??

Erika ottaa Sanni-open ryhmät haltuun huhtikuusta alkaen ja opettaa Tapiolassa torstain muskariryhmiä ja aikuisten ukuleleryhmä Ukusia, Mäki-Matin perhepuistossa avoimia muskariryhmiä keskiviikkoisin sekä MLL Palokan muskariryhmiä tiistaisin ja keskiviikkoisin.

 

Olen Inka ja toimin ohjaajana Luova Lava Teatris -ryhmässä Keljonkankaalla ja koulujen kerhoissa. Omia lajejani ovat etenkin teatteri ja tanssi. Luova lava -toiminnan lapsilähtöinen työskentely on toimintamallina ihana ja esitykseen valmistautuminen yhdessä on kutkuttavan jännittävää. Esiintymisen ilon kasvattaminen on yksi tärkeimmistä tehtävistäni. Kotioloissa katson paljon urheilua – seiväshypystä yhdistettyyn ja suurin piirtein kaikkea siltä väliltä.

Inka ohjaa Luova lava Teatris-ryhmää torstaisin sekä kouluilla Luova lava-kerhoja Palokan yhtenäiskoululla, Keski-Palokan koululla ja Savulahden päiväkoti-koululla sekä taiteilukerhoa Huhtasuon yhtenäiskoululla.

 

 

Moikka! Oon Neela ja ohjaan/apuohjaan Tapiolassa kokkikerhoa sekä teatterikerhoa Teatrista. Vapaa-ajalla mun lempi juttuihin kuuluu tanssiminen, talvisin laskettelu ja tietty nukkuminen!

Neela toimii toisena ohjaajana Tapiolan kokkikerhoissa maanantaisin ja tiistain sekä Luova lava Teatris-ryhmässä torstaisin.

 

 

 

 

Hei! Olen Oliver, 25-vuotias opiskelija. Toimin ohjaajana, jonka vetämä kokkikerho pyörii jo kolmatta vuotta. Kotona tykkään kokkaamisen lisäksi pelata ja soitella ukulelea. Kokkikerho sopii sekä aloitteleville kokinaluille ja jo vähän vanhemmille konkareille.

Oliver ohjaa Tapiolassa kokoontuvia kokkikerhoja maanantaisin ja tiistaisin sekä kouluilla kokkikerhoa Vaajakosken yhtenäiskoululla sekä elokuvakerhoa ja Minecraft-kerhoa Halssilan koululla.

 

 

 

Hei! Olen Paula-Sofia ja pidän leivonta- ja kuvis+kässäkerhoja Huhtasuon koulussa. Talvisin vapaa-aikani kuluu hiihtäen tai luistellen. Kesäisin parasta puuha on käydä järvessä uimassa.

Paula-Sofia ohjaa Huhtasuon yhtenäiskoululla taiteilukerhoja ja kokkikerhoa.

 

 

 

 

Olen Juha Kuurajärvi ja toimin Varjorepertuaari-kuoron kuoronjohtajana. Olen toiminut kuoronjohtajana useissa kuoroissa ja opiskellut kaksi vuotta konservatoriossa kuoronjohtoa. Tällä hetkellä opiskelen musiikkitiedettä Jyväskylän yliopistossa. Olen säveltäjä-muusikko ja toimin myös Vibrac-hoitajana.

Juha johtaa Varjorepertuaari-kuoroa, joka harjoittelee tiistaisin Viitaniemen koululla.

 

 

 

 

Moikka! Nimeni on Hanna-Mari, tuttavallisemmin Hansu. Rakastan kesää, kissoja, lauta- ja palapelejä sekä musiikkia. Tykkään tehdä kaikenlaista luovaa ja innostun helposti uusista asioista. Harrastan myös videoiden tekoa mm. somealusta TikTokiin. Tapiolassa minuun voi törmätä bingoilloissa, joissa toimin vetäjänä ainakin tämän kevään ajan.

Hansu vetää Tapiolan bingoa keskiviikkoiltaisin. Tervetuloa pelaamaan!

 

 

 

Hei, olen Hanna. Ohjaan Tapiolassa aikuisten kursseja sekä Tapiolan tiimiä. Sen lisäksi olen päässyt tutustumaan kouluikäisten maailmaan koulukerhojen myötä. Omissa ryhmissäni tärkeimpiä asioita on jokaisen ihmisen kohtaaminen ja tervetulleen ilmapiirin luominen. Pidän ja innostun uusista haasteista ja sitä onneksi työssäni tulee viikottain eteen. ?? Vapaa aikani kuluu luonnossa ihanien koirieni kanssa ja ystäviäni tavatessa. Tervetuloa tapaamaan minua Tapiolaan. Lupaan keittää kahvit. ?

Hannan vetää Tapiolan tiimiä ja pyörittää talon toimintoja sekä ohjaa kouluilla käsityökerhoja Keltinmäen koululla, kokkikerhoja Keljonkankaan kouluilla, kuvataidekerhoa Kuokkalan yhtenäiskoululla, taiteilukerhoa Huhtasuon yhtenäiskoululla ja eläinkerhoa Korpilahden yhtenäiskoululla.

 

 

Terve! Oon Anna, JklNs:n toiminnanohjaaja, ja löydyn useimmiten Tapiolan toimistosta kirjoittamassa tai laskemassa jotain ? Toisinaan myös kasaan äänentoistolaitteita, myyn lippuja tansseihin ja ohjaan draamaa. Työssäni tykkään mahdollisuuksista kehittää, vaikuttaa ihmisten arkeen ja vaihtelevasta tehtävänkuvasta ? Vapaa-ajalla oon elinikäinen opiskelija, teatteri-intoilija, ukulelensoittaja ja koiranomistaja.

Anna ohjaa tällä hetkellä lähinnä hallinnollisia töitä toimistosta käsin.