Kesän päiväleirit ovat alkaneet ja leirit ovat nyt ennätyksellisen suosittuja, tällä hetkellä osallistujia on noin 150. Luova lava monitaideleirien teemoina  ovat Kiehtovat kamut, omituiset otukset ja muiden suosittujen leirien teemoina kokkailu, elokuvat ja taidetoiminta. Leirejä järjestetään Keljon Tapiolassa, Huhtasuolla, Halssilassa, Keski-Palokassa sekä Kypärämäessä. Harrastajat ja osallistujat näkyivät yhteisissä tapahtumissa Jyväskylässä, kuten Lystikylä tapahtumassa pe 9.6.2023. Kiitos ohjaajille ja osallistujille vallan mainiosta ja mukavasta leirikesästä!

Nuorisoseuran toimintaa esitellään www.jyvaskylanseudunnuorisoseura.fi sivuilla  sekä Facebook- ja Instagram-julkaisuissa @jklseudunns. Yhteisössä on eri-ikäisiä jäseniä sekä vapaaehtoistoimijoita niin yhdistyksen kuin Nuorisoseurantalo Keljon Tapiolan ylläpidossa, toiminnoissa ja tapahtumissa sekä yhdistyksen hallinnossa.

Nuorten Erasmus+-projekti PorinaPod julkaisee kuukausittain mukavia kertomuksia nuorten elämästä. Porina Podi on podcast, joka antaa nuorille mahdollisuuden tuoda oman äänensä kuuluviin. Porina Podissa keskustelu käy kiivaanaa kaikesta nuorten elämää koskevasta ja siihen vaikuttavasta. Nuori kulttuuri tapahtuman TALKS-keskustelujen koonti ja jälkitunnelmat. Kannattaa tutustua projektiin @porinapodi:n omilta sivuilta ja käydö kuuntelemassa Spotifyssa viisi ensimmäistä jaksoa. #eurooppapäivä #nuortenprokekti

Tulevia tapahtumia:

Jäsenetuna Harjun koko perheen tapahtuma. Harjun stadionilla Teemaottelu Naisten ykkösjoukkueilla su 18.6.2023 klo 16.00 –> Jyväskylän pallokerho vastaan Pallokerho Keski-Uusimaa (PKKU). Tapahtuma on ilmainen Nuorisoseurajärjestön jäsenille. Lähde mukaan kannustamaan! Ottelumaksu on 10 euroa per katsoja, mutta tuona päivänä nuorisoseuralaisille ilmainen. Tilaa lippu ennakkoon Nuorisoseurojen Keski-Suomen aluetoimistolta keski-suomi@nuorisoseurat.fi

Korukurssi – Keljon Tapiolassa pe-su 4.-6.8.2023. Kultaseppä Pia Södergårdin ohjaamalla korukurssilla voi valmistaa sormuksia, riipuksia, rintaneuloja, korvakoruja sekä muita itse ideoimia töitä. Kurssi sopii aloittelijalle kuin konkareille. Tarkempia tietoja tulee seuran kotisivuille, jossa ilmoittautumisohjeet. Ilmoittautuminen 30.6. mennessä. Nuorisoseuran jäsenille kurssista edullisempi osallistumismaksu.

 

Jäsenmaksut: 

Nuorisoseuran jäsenmaksut ova alle 16 -vuotiaille 15 € /hlö, aikuisille 30 € /hlö ja 50 € /perhe. Yritysten kannatusjäsenmaksu on 100€/vuosi. Jäsenenä saat alennusta mm. avoimesta harrastustoiminnasta (avoimet muskarit), Nuorisoseurantalo Tapiolan vuokrasta omiin tilaisuuksiin, ja Nuorisoseura-koruista. Valtakunnallisina etuina on mm. alennukset  matkailupalveluista ja äänikirjapalveluista sekä verkkolehti. Lisäksi voit vaikuttaa yhdistyksen toimintaan yleisissä kokouksissa (syys- ja kevätkokous) ja asettua ehdolle yhdistyksen hallitukseen syyskokouksessa.

Voit tutustua jäsenetuihin oheisen linkin kautta: https://nuorisoseurat.fi/jasenseuroille/seuralainen/ 

Seuralainen-palvelussa voit myös tarkastella ja muuttaa omia tietojasi Nuorisoseurarekisterissä.

 

Mukavaa kesää ja tekemisen riemua Jyväskylän seudun Nuorisoseuran hallitus: 

Tiina, Perttu, Risto, Pasi, Ulla, Olivia ja Riina