Lasten leirit viikolla 23 huipentuvat Lystikylä-festareille osallistumiseen. Leiriläiset ovat valmistaneet viikon aikana tuotoksiaan Luova lava -leireillä Keljon Tapiolassa ja Keski-Palokassa sekä Huhtasuon Taiteiluleirillä ja Tapiolan Kokkileirillä. ”Kiehtovat kamut, omituiset otukset” -teemaiset tuotokset ovat esillä perjantaina 9.6.2023 klo 14.30-15.30 Mäki-Matin perhepuistossa osana Lystikylä-festaria. Esitysten jälkeen saamme nauttia myös kokkileirillä tehdyistä kekseistä.

Lasten oma Lystikylä-festari on perheille suunnattu monitaidefestivaali 9.-11.6.2023, jossa on erilaisia fiilisteltäviä konsertteja, mielikuvitusta kutittelevia työpajoja, mukaansatempaavia teatteri- ja tanssiesityksiä sekä iloisia festivaalikulkueita. Tapahtumapaikkana on mm. Mäki-Matin perhepuisto, Lounaispuisto, Villa Rana, kaupunginteatteri, Sepänkeskus ja kaupungin eri museot. Festarin tuottajana on Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut yhdessä yhteistyöverkoston kanssa.

Kaikki sankoin joukoin ihastelemaan lasten käsillä tehtyjä tuotoksia! Siis huomenna 14.30-15.30. Tervetuloa!